odważne posunięcieSeryjny Morderca pisze:Kiwi - idąc tym tempem powinniśmy za 8 h być na 0.89 także całe depo w L.

odważne posunięcieSeryjny Morderca pisze:Kiwi - idąc tym tempem powinniśmy za 8 h być na 0.89 także całe depo w L.
Seryjny Morderca pisze:Wzialem taka pozycje ze jak mi spadnie o 50 pipsow to stracę połowę kasy
Stary ty tak serio ? Co 10 pipsów opory . Za bardzo ryzykujesz , ja wole s po 60Seryjny Morderca pisze:Kiwi - idąc tym tempem powinniśmy za 8 h być na 0.89 także całe depo w L.
Ja też wzięłam kiwi, ale w przeciwnym kierunkuSeryjny Morderca pisze:Wzialem taka pozycje ze jak mi spadnie o 50 pipsow to stracę połowę kasy
SL gdzie masz?wesoly pisze:1,0667 póki co trzyma na usd/cad ale jak nie odbiją przynajmniej do 1,0640 zanim pójdą w górę to leże
I jeszcze bliźniacza sytuacja jak przy wzrostach. To co się teraz dzieje przypomina odpoczynek, który miał też miejsce przy wzrostach
1.068 i to będzie mega strataMaksimus pisze:SL gdzie masz?wesoly pisze:1,0667 póki co trzyma na usd/cad ale jak nie odbiją przynajmniej do 1,0640 zanim pójdą w górę to leże
I jeszcze bliźniacza sytuacja jak przy wzrostach. To co się teraz dzieje przypomina odpoczynek, który miał też miejsce przy wzrostach
wątpię, według mnie to lokalne spadki. fala 5 trwa w najlepsze i obstawiam zasięg do 10200 w dłuższym terminie i jutro liczę na podjazd do 9970-80.maniutek pisze:pytanko o jutrzejszy dzień, uds/pln usd/jpy dalej w dół? co z daxem 9870 realne? tam widze opór