wesoly pisze:usd/cad wg. mnie podąża do wsparcia na 1.0588 i dzisiejsze dane mogą w tym pomóc
e-e- AT mówi o wyprzedaniu i ładnie się formuje denko... PMI słabe i mamy ząbek w górę.... układ na ładną korektę wzrostową
wesoly pisze:usd/cad wg. mnie podąża do wsparcia na 1.0588 i dzisiejsze dane mogą w tym pomóc
Rano myślałam, że aprecjacja jena względem € jest jedynie kwestią czasu. Liczyłam, że przełamiemy dziś 138.50 w stronę 138.05, ale 138.50 póki co jest silnie broniony.kk.dreamer pisze:no hej. jakies poruszenie na jenach widze
Nowy123 pisze:ja sie maja byczki na DAX juz ponad 100 ptk w dol
Obstawiasz dalsze wzrosty na cad?Maksimus pisze:cad z opoznieniem lubi sie zachowywać jak surowce i aud. Szczególnie aud ma ostatnio korektę więc uwaga na cad.
akurat musiałem zrobić sobie wolne..Nowy123 pisze:ja sie maja byczki na DAX juz ponad 100 ptk w dol
Czy widziałeś co w zeszłym tygodniu działo się na aussie? zjazd o 170 pipsów.wesoly pisze:Obstawiasz dalsze wzrosty na cad?Maksimus pisze:cad z opoznieniem lubi sie zachowywać jak surowce i aud. Szczególnie aud ma ostatnio korektę więc uwaga na cad.