DayTrading: Czwartek 03.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.07.2014
usd/cad się zachowuje jakby sl`y czyścili i odbitka od 1.0625 w górę na delikatną korektę.
dziękiniemiaszek pisze:w tymlukpiasek pisze:w ktorym kalendarzu jest ze o 19 mario gada ? bo na ffactory nie ma![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p690318

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
dla przypomnienia:
US STOCKS - there is an early close today at 17:00 GMT (1:00pm local)
US STOCKS - there is an early close today at 17:00 GMT (1:00pm local)
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Re: USD/CAD
Rano mnie wycięło na kilka P, ja ogólnie mam SL od kilku do ok 30P, wiec strata niewielka. Ale fakt, ze narobili smaku na L, a tu taki wymyklaranja pisze:W mordę jeża, co ten loonie odwala? Ktoś pisał rano, że też go widzi na L, chyba cajto, trzymasz go?
Ja mam L z 1,0666 i 1,0650 i chciałem go potrzymać parę dni, ale w takim razie chyba nie ma sensu.

i to pokazuje jak słaby jest USD!!! edek faluje inaczej, euro słabnie ale USD też więc ich relacja jest jaka jest... spojrzeć na index dolarawesoly pisze:usd/cad to mistrzostwo świata:D
- krzychu3_1989
- Pasjonat
jeśli ameryka ma jutro wolne to kontrakty amerykańskie jutro sa też zawieszone?
Albo silny cad ;p Wziąłem tego longa na hura i teraz może być problemhomar pisze:i to pokazuje jak słaby jest USD!!! edek faluje inaczej, euro słabnie ale USD też więc ich relacja jest jaka jest... spojrzeć na index dolarawesoly pisze:usd/cad to mistrzostwo świata:D

-
- Pasjonat
To siła CAD decyduje o tym ruchu. Dolar przybiera na sile ale CAD jest jeszcze silniejszy.homar pisze:i to pokazuje jak słaby jest USD!!! edek faluje inaczej, euro słabnie ale USD też więc ich relacja jest jaka jest... spojrzeć na index dolarawesoly pisze:usd/cad to mistrzostwo świata:D
Zobacz cały koszyk CAD / XXX. Umacnia się do wszystkich walut.
i co z tym mario? mówi coś? mam się stresować ? 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
spójrzcie na dax jak wygląda dzienna świeca - w porównaniu do poprzednich szczytów to zupełnie inaczej to wyglądało a teraz jak mega bull (imo), tak więc wydaje mi się, że jeżeli tak się zamknie to mozemy zapomniec o spadkach na jakiś czas
przy czym na h1 dla spadkowiczów mamy motyla, który jest tak uformowany, że spoko możemy leciec w dół, jednak ostatnio była podobna sytuacja i spadków nie było tylko poszybowało do obecnej ceny - lepiej obserwowac formacje na wyższych tf
przy czym na h1 dla spadkowiczów mamy motyla, który jest tak uformowany, że spoko możemy leciec w dół, jednak ostatnio była podobna sytuacja i spadków nie było tylko poszybowało do obecnej ceny - lepiej obserwowac formacje na wyższych tf
Ostatnio zmieniony 03 lip 2014, 19:29 przez flogopit2, łącznie zmieniany 1 raz.
... wyluzuj Zuza warkocze ...