DayTrading: Czwartek 03.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 lip 2014, 00:00

Wzrost
12
40%
Bez zmian
4
13%
Spadek
14
47%

Liczba głosów: 30

Seryjny Morderca
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 03.07.2014

Nieprzeczytany post autor: Seryjny Morderca »

highend pisze:
Seryjny Morderca pisze:
highend pisze:Trzymam edka. Depo wytrzyma i do 1.35
Ale moim zdaniem max 1.354 i odbijany up.

Ale jest tez mega pozytywna wiadomość: mój drugi syn zaczął dziś chodzić ')
Trzymasz 1.5 lota od 1.365????!!! Matko... toz to z 2k w plecy... zamykaj to!
Oj tam wyluzuj :)
Masz jaja.... Duza szansa ze opadniemy niżej jest. Chociaż patrząc na edzia to zawsze po takiej świecy jest jeszcze wieksza jazda up... Ja tam zamknalem s po 1.3610 i wejde w l dopiero powyżej 1.37 lub w s poniżej 1.359 ale 50 piłek wpadło ;)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2014, 16:31 przez Seryjny Morderca, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Seryjny Morderca pisze:[quote="Nowy123="pedro"]
master3333 pisze:pieknie
to pokaz moment wejscia na platformie a nie po fakcie lamerze
Nowy, fani Cię szukają :d :d

dax, https://www.tradingview.com/x/1wQMUECD

leje na na nego juz z nim dyskutowalem i mu tlumaczylem....a analiza jest dokladnie z wczoraj http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost7577708 TROLL znowu podskakuje hahahahahh luzik tak juz znim jest zadrosny TYP sfrustrowany bo mu nic nie wychodzi :lol: :lol: :lol: :lol: niech mi jeszcze powie ze kabel tez po fakcie byl analizowany hahahahah z wybiciem na 17150 69 targetem hahahaha i mu tlumaczylem ze nc nie musz udawadniac DZIECIAKOWI sfrustrowanemu bo nie po to SPEDZAM tyle na rynku i rpzed wykresami by grac na DEMO hahhahaah a mam g ow ignorach wiec nie wiem co pisze[/quote]

Jemu nie chodzi o to ze czegos nie pokazywales. Jemu chodzi o to ze jak wrzucasz analizy to gdy ruch ceny jest w twoim kierunku to zasypujesz nas tymi samymi analizami i sie chwalisz ze mowiles ze tak bedzie piszac teksty w stylu: a nie mowilem, pieknie, cudownie, target zrealizowany. A jak pojdzie w odwrotna strone to siedzisz cicho. I pewnie nawet nie siedzisz w pozycjach tylko probujesz zablysnac ze cos wiedziales...

Jest to bardzo nieprofesjonlne i irytujace.[/quote]

a gdzie szlo inaczej jak idzie inaczej tez pisze...a czemu mam SIe nie cieszyc i pisac pieknie przeciez sie zarabia nie pisz tego po fakcie i kto skorzystal zarobil ja tu ne widze chwalenia sie chwalene sie to jak bym np pokazywl i wielkosci pozycji otwieranych itp jatu nie widze chwalenia sie..a ja ne idzie zgodnie to pisze tez i nie raz pisalem ze z zyskow nic nie zostalo bo kurs odkrecil sie i trzeba bylo inna analize robic i wskakiwac w L tak bylo ostaTNO na KABLU dnia http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost7570228 gdzie liczylem ze nzej zjada bedac na S i pisalem ze z zysu nic nie zostalo i wybili mnie na BE poznie trzeb bylo sie obracac nowe spojrzenie i analize wiec jesli mi takie cos piszesz to lepiej sprawdz co sie pisze wiec juz tez nei ma mzamiaru udawadniac ze sie nie raz myle bo nit nie jest nie omylny ale zarzucanie mi ze cos po fakcie podaje lub ze cich osiedze jak cos ne wyjdzie to lekka przesada

koncze i z toba polemike

Awatar użytkownika
pakubiu
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: DayTrading: Czwartek 03.07.2014

Nieprzeczytany post autor: pakubiu »

jezeli edek spadnie na 1.3550 to po ile bedzie eg ktos ma jakies wizje

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie

Seryjny Morderca
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seryjny Morderca »

Nowy123 pisze:pieknie

to pokaz moment wejscia na platformie a nie po fakcie lamerze

Nowy, fani Cię szukają :d :d

dax, https://www.tradingview.com/x/1wQMUECD

leje na na nego juz z nim dyskutowalem i mu tlumaczylem....a analiza jest dokladnie z wczoraj http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost7577708 TROLL znowu podskakuje hahahahahh luzik tak juz znim jest zadrosny TYP sfrustrowany bo mu nic nie wychodzi :lol: :lol: :lol: :lol: niech mi jeszcze powie ze kabel tez po fakcie byl analizowany hahahahah z wybiciem na 17150 69 targetem hahahaha i mu tlumaczylem ze nc nie musz udawadniac DZIECIAKOWI sfrustrowanemu bo nie po to SPEDZAM tyle na rynku i rpzed wykresami by grac na DEMO hahhahaah a mam g ow ignorach wiec nie wiem co pisze

Jemu nie chodzi o to ze czegos nie pokazywales. Jemu chodzi o to ze jak wrzucasz analizy to gdy ruch ceny jest w twoim kierunku to zasypujesz nas tymi samymi analizami i sie chwalisz ze mowiles ze tak bedzie piszac teksty w stylu: a nie mowilem, pieknie, cudownie, target zrealizowany. A jak pojdzie w odwrotna strone to siedzisz cicho. I pewnie nawet nie siedzisz w pozycjach tylko probujesz zablysnac ze cos wiedziales...

Jest to bardzo nieprofesjonlne i irytujace.

a gdzie szlo inaczej jak idzie inaczej tez pisze...a czemu mam SIe nie cieszyc i pisac pieknie przeciez sie zarabia nie pisz tego po fakcie i kto skorzystal zarobil ja tu ne widze chwalenia sie chwalene sie to jak bym np pokazywl i wielkosci pozycji otwieranych itp jatu nie widze chwalenia sie..a ja ne idzie zgodnie to pisze tez i nie raz pisalem ze z zyskow nic nie zostalo bo kurs odkrecil sie i trzeba bylo inna analize robic i wskakiwac w L tak bylo ostaTNO na KABLU dnia http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost7570228 gdzie liczylem ze nzej zjada bedac na S i pisalem ze z zysu nic nie zostalo i wybili mnie na BE poznie trzeb bylo sie obracac nowe spojrzenie i analize wiec jesli mi takie cos piszesz to lepiej sprawdz co sie pisze wiec juz tez nei ma mzamiaru udawadniac ze sie nie raz myle bo nit nie jest nie omylny ale zarzucanie mi ze cos po fakcie podaje lub ze cich osiedze jak cos ne wyjdzie to lekka przesada

koncze i z toba polemike
Wyluzuj. Mnie to nie interesuje. Sprostowalem tylko o co mogło koledze chodzić. Grunt to trzymać pewien poziom i klasę w tym co się robi.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

ciekawe z czego żyje główny bohater skoro tyle przed kompem siedzi ? do pracy chyba nie chodzi może zasiłek jakiś ? bogaty nie jest bo by życia nie marnował przy ekranie, sukcesów na rynku raczej brak o ile miałby na depo , kilka lat shortów na sp wykończy każde depo - ciekawy przypadek ciekawy :mrgreen: na gimba za elokwentny ;)

ps. brak nowego low na edku nie wrózy dobrze misiom co nie :)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2014, 16:46 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

edek moim zdaniem (jedna z wizji) D1

więc albo on (spadek poniżej 1.35 i odpadam ;)), albo ja = tp. 1.376)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

ciekawe wraz z wzrostem irytacji pojawia się poprawa jakość pisowni czyli jak się chcę to się da :mrgreen: brawo
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Panoptic
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Panoptic »

highend pisze:edek moim zdaniem (jedna z wizji) D1

więc albo on (spadek poniżej 1.35 i odpadam ;)), albo ja = tp. 1.376)
Nie szkoda twojego zdrowia. Lepiej puść S na edku i poczekaj na jakiś mału opór. Ta strata jest spokojnie do odrobienia. Ja tak ostatnio zrobiłem, że albo rynek albo ja i powiem szczerze S mam zakiszona już kilka dni i zamiast zarabiać to patrzę się jak ciele w malowane wrota
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

Co z kangurem jutro małe odreagowanie?
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: meylo »

Cześć ludzie.Gracie może na domykanie luk?Moje pytanie: czy na jednominutowym interwale luki są zazwyczaj domykane?Dzięki :)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2014, 17:21 przez meylo, łącznie zmieniany 1 raz.
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829

Zablokowany