Legalność forexu
Legalność forexu
Witam gram sobie tak gram na forex , dzisiaj rynki zamkniete to przyszla mi taka mysl do glowy czy zarobki na forex sa calkowicie legalne? czy nie podchodzi to pod hazard bo z tego co sie orietuje to hazard w polsce jest nie legalny , i troszke sie spinam ze jak ogarne sobie jakas wieksza sume i beda ja chcial wyplacic to mi policja na chate wjedzie i dostane wyrok
Prosze o wypowiedz 
Re: Legalność forexu
dzisiaj prima aprilis? btw ja bym się martwił raczej po wygraniu tej większej kasy...Życzę samych takich kłopotów... 
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
nikt Ci na chate nie wjedzie bo zarobiles na forex 
Myśleć i działać jak Goldman !
Gdyby nie forex nie byłoby notowań walut wiec możesz być w 100%pewien ze to cześć światowej gospodarki która jest w pełni legalna. Tak jak kolega wcześniej wspominał - każdy chciałby mieć taki problem a niestety to jest najmniejszy w tym "fachu"
Forex jest całkowicie legalny, ale możesz podejść do niego jak do hazardu, czyli postawić cały swój kapitał na to czy pójdzie w górę, czy w dół. Nam ''inwestorom'' chodzi bardziej o długoterminowe zyski, minimalizowaniu strat, psychologie inwestowania i trzymania się sztywno zasad strategii.
P.S Witam na forum
moje imię to Dawid, na rynku forex jestem od niecałego 1.5 roku, więc jestem jeszcze newbie 
Pozdrawiam
P.S Witam na forum
Pozdrawiam