Nie wiem jak można tracić :)
-
- Maniak
Re: Nie wiem jak można tracić :)
I powodzenia.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
- krysa_gambler
- Stały bywalec
Dzięki.
Analiza wykonana, godzina 9:00 indeks powinien zacząć dołować, zobaczymy jak będzie z wejściem.
Analiza wykonana, godzina 9:00 indeks powinien zacząć dołować, zobaczymy jak będzie z wejściem.
Kto się zbyt ubóstwa boi, nie wart używać bogactwa.
Styl gry pasuje do nicka, ładny avatar
Powodzenia

In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
Wątpię czy pokaże coś więcej niż ładne wymiona
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
- krysa_gambler
- Stały bywalec
Patrzę humory dopisująT-REX pisze:Wątpię czy pokaże coś więcej niż ładne wymiona

Jeśli chodzi o wczoraj to niestety jakoś nie mogłem jasno określić trendu, więc brakło jaj żeby wejść, a do tego jeszcze ktoś tam pisał, że będą robić zmyły. Po południu była dobra sytuacja na wejście ale byłem zajęty innymi sprawami - kupowałem pieczywo, jadłem obiad itp.
Jeśli chodzi o dzisiaj to z rana była też dobra sytuacja, ale zaspałem. Później wszedłem tak jak na screenie ale zamknąłem po chwili w amoku niepewności i będąc pełen mieszanych uczuć (SL by wytrzymał kurka). Kolejna sytuacja przepadła z powodu wyjścia do sklepu. A zaraz mecze w których będą walczyć o awans Ghana, Niemcy, i USA, także dziś też nici z zarabiania.
Zobaczymy co nam przyniesie piątek, jak nic to w poniedziałek wrócę do daytradingu.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hello.ja miałem shorta na DOW ,a dzień wcześniej podobna sytuacja na DAXiekrysa_gambler pisze:Patrzę humory dopisująT-REX pisze:Wątpię czy pokaże coś więcej niż ładne wymionaoprócz ładnych wymion pokażę jeszcze wymioniaszte koszenie punktów.
![]()
Jeśli chodzi o wczoraj to niestety jakoś nie mogłem jasno określić trendu, więc brakło jaj żeby wejść, a do tego jeszcze ktoś tam pisał, że będą robić zmyły. Po południu była dobra sytuacja na wejście ale byłem zajęty innymi sprawami - kupowałem pieczywo, jadłem obiad itp.
Jeśli chodzi o dzisiaj to z rana była też dobra sytuacja, ale zaspałem. Później wszedłem tak jak na screenie ale zamknąłem po chwili w amoku niepewności i będąc pełen mieszanych uczuć (SL by wytrzymał kurka). Kolejna sytuacja przepadła z powodu wyjścia do sklepu. A zaraz mecze w których będą walczyć o awans Ghana, Niemcy, i USA, także dziś też nici z zarabiania.
Zobaczymy co nam przyniesie piątek, jak nic to w poniedziałek wrócę do daytradingu.

a co do meczu Niemcy : Usa.To Ci pierwsi sa faworytem

- krysa_gambler
- Stały bywalec
Wejście z 5 min temu, czekamy na zyski, jeaaa 
edit: zamknąłem na zero, jakoś indeks nie ma pary do wzrostów

edit: zamknąłem na zero, jakoś indeks nie ma pary do wzrostów
- aniacfiszan
- Gaduła
nie można mieć więcej? kiedyś miałam 20 sl pod rząd na 20 pips w dodatku nie w jednym dniu, nie da się? da się i więcej, w taki sposób wyzerowanie konta niemal pewneNaprawdę nie kminicie tego, że w nieskończoność nie można mieć kolejno strat? W końcu wpada jakaś zyskowna i wszystko się odrabia. Dopiero 8 strata z rzędu wywali mnie. Wszystko policzone
- krysa_gambler
- Stały bywalec
Kurka znowu zaspałem, a taka piękna okazja do wejścia na kupno była
Nie rozumiem dlaczego zawsze wychodzi tak samo - jak jest okazja to mnie nie ma przy kompie, jak nie ma to jestem 

Mówcie co chcecie, ale ja od początku i coraz mocniej jestem przekonany, że to Kimkolwiek.