DayTrading: Czwartek 26.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 26.06.2014
News 100-lecia...
GPW ma porozumienie o współpracy z giełdą z Mozambiku
ja k przystalo na BANANOWA GPW
GPW ma porozumienie o współpracy z giełdą z Mozambiku
ja k przystalo na BANANOWA GPW
Ja na kablu ide UP, wierze w niego
natomiast zloto ide w S bo ze srednich mam przeczucie.

Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.
Ja mam s od 1.7032 miejsce niby dobre ale mogłem już jednak zabrać zysk przed chwilą to kolejny test widzę ;p
Warte poczytania http://auroratrader.blog.pl/
link wrzucony przez kolegę Phoenix_phx, oby więcej takich ciekawych lektur
link wrzucony przez kolegę Phoenix_phx, oby więcej takich ciekawych lektur

- LarryGoldberg
- Gaduła
akutalizacja;LarryGoldberg pisze:GBPUSD wg mnie wyglada interesujaco, koncentruje sie na tej parze, czekam na breakout i kontynuacje ruchu. Dzisiaj dane dla funta moze byc duza zmiennosc.
jesli cena spadnie sceanrio nieaktualny.
https://www.tradingview.com/x/vBq2KKLU
przełamalismy linie , trend mocno wzrostowy, retest lini mile widziany, cel 7150

pozostaje czekac, zobaczymy co wymodza.
na edku przewiduje teraz odwrót od spadków i atak na 3670 tak bardzo oczekiwany przez wielu od kilku dni, tam się może wyjaśnić co dalej a spadek poniżej 3600 raczej neguje wzrosty
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

http://wgospodarce.pl/informacje/14200- ... zeczytacie Tamborski prezesem GPW
Masz L na edku?lukpiasek pisze:na edku przewiduje teraz odwrót od spadków i atak na 3670 tak bardzo oczekiwany przez wielu od kilku dni, tam się może wyjaśnić co dalej a spadek poniżej 3600 raczej neguje wzrosty
- LarryGoldberg
- Gaduła
dokładnie nadal ten sam scenario , nie ma co na siłe szorcic, wzrostowa linia respektowana, odbijemy od oporu na 3670 (moze nawet 3700) bedzie wyrazny sygnal sprzedazy to wtedy kontynuacja spadkowlukpiasek pisze:na edku przewiduje teraz odwrót od spadków i atak na 3670 tak bardzo oczekiwany przez wielu od kilku dni, tam się może wyjaśnić co dalej a spadek poniżej 3600 raczej neguje wzrosty
ale jak odbicie bedzie zbyt małe ale pojawi się jakiś news to wzrosty mogą wtedy nawet przyśpieszyć czego się spodziewam po cichuLarryGoldberg pisze:dokładnie nadal ten sam scenario , nie ma co na siłe szorcic, wzrostowa linia respektowana, odbijemy od oporu na 3670 (moze nawet 3700) bedzie wyrazny sygnal sprzedazy to wtedy kontynuacja spadkowlukpiasek pisze:na edku przewiduje teraz odwrót od spadków i atak na 3670 tak bardzo oczekiwany przez wielu od kilku dni, tam się może wyjaśnić co dalej a spadek poniżej 3600 raczej neguje wzrosty

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem