Oj tam, oj tamlukpiasek pisze:ej czemu gracie shorty na zlocie nie ładnie takjeszcze łapiecie szczyty
DayTrading: Środa 25.06.2014
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 25.06.2014
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
jakie shorty ?
ja tam 2 razy eL i widze szanse na kontynuacje ostatniego ruchu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Pewnie tak ale napierwszej to trza tam do 1315 bądź ciut niżej zjachaćxPabloo pisze:jakie shorty ?
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
chętnie tylko się obawiam czy najpierw nie zrobią 1335-40 i dopiero zwałkaspontfx pisze:jeszcze dzisiaj bedziesz widzial 1317lukpiasek pisze:ej czemu gracie shorty na zlocie nie ładnie takjeszcze łapiecie szczyty
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
do te Twojej bialej wstegi dojedziemyxPabloo pisze:jakie shorty ?
a Ty przestaw SL na plus
Tommy_Boss pisze:Pewnie tak ale napierwszej to trza tam do 1315 bądź ciut niżej zjachaćxPabloo pisze:jakie shorty ?
ja tam 2 razy eL i widze szanse na kontynuacje ostatniego ruchu![]()
![]()
1315 ? a co zapomniales eL czy chcialbys eS zamknac jeszcze na zero ?
spontfx pisze:do te Twojej bialej wstegi dojedziemyxPabloo pisze:jakie shorty ?
a Ty przestaw SL na plus
jak dojdziemy to bede sie bardzo cieszyl ale nie ma szans na to aby to bylo dzis... a sl i tak zamierzalem dac na BE
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Sl już mam na ++++++++
Jeśli ma nastąpić kilkuprocentowa korekta na S&P, to właśnie teraz jest na to czas.
The only way is up
-
Damianssj661
- Stały bywalec

@nowy123 o co chodzi w tym linku z 0hedge o GDP? Niby angielski znam, słówka też a nie mogę zrozumieć tekstu jako całości z wnioskami.
Chodzi o to, że w Q2 mają nie wliczać obama care do gdp i wtedy pomiędzy Q1 a Q2 wychodzi bardzo duży 5% wzrost czy o to, że w Q1 GDP byłoby na plusie ale przez wliczenie wydatków "obamacare" zostało sporo zmniejszone gdzie realnie jednak był wzrost GDP?
Chodzi o to, że w Q2 mają nie wliczać obama care do gdp i wtedy pomiędzy Q1 a Q2 wychodzi bardzo duży 5% wzrost czy o to, że w Q1 GDP byłoby na plusie ale przez wliczenie wydatków "obamacare" zostało sporo zmniejszone gdzie realnie jednak był wzrost GDP?
SP500,
dojście do 61,8% Fibo i powrót do spadków. Ponowiłem S na DAX po 9888 SL 9930 TP 9830
dojście do 61,8% Fibo i powrót do spadków. Ponowiłem S na DAX po 9888 SL 9930 TP 9830
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.