Bo tak wynika z mojego systemu, a gdzie ty tam flage widzisz???Seryjny Morderca pisze:Czemu niby? Dotarlismy do górnej bandy flagi... Korekta i dalej up.yeahman pisze:Potwierdzony sygnal sell na kablu.
DayTrading: Środa 25.06.2014
Re: DayTrading: Środa 25.06.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
ema 100, ema 150 i ema 200MaciejWLKP pisze:jakich używasz średnich?pedro pisze:gold, przebił średnie na m15, ... podobno traderzy złota wiedzą prędzej ; )
IMO 1.365-7 na edku będzie ciężko przebić

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Co do edka to 1.364 może okazać się nie do przejścia, co oznaczało by kolejny powrót w to samo miejsce... Nudne się to już robi;p
gold m15, wsparcie na średnich? https://www.tradingview.com/x/nCd7mA88 ...
Jutro też jest dzień.
-
- Pasjonat
Hehe. Nie zrozumielismy sie. Oczywiscie masz racje tylko ze chodzilo mi o zmiennosc na tym poziomie przez ostatnia godzine i to ile razy wokol niego sie obracalismy. Twoje 13 ostatnich testow o ktorych mowisz bylo zgola inne troszke i cena inaczej sie tam zachowywala.ZielonaMgielka pisze:Are you fu#¤ing kidding me ??Seryjny Morderca pisze:[Kabel - ja moge zrozumiec wszystko ale sprzedazy funta przy 1.7000 nie zrozumiem nigdy. Cena nie respektuje tego poziomu w ogole na ten moment.
https://www.tradingview.com/x/nsT3yPVr
Kurs po raz 11 (na 13 testow) respektuje poziom z maksymalnym DD - 3 pips za kazdym razem oferujac minimum 10 pips do wyjecia.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Poki co to nie wyglada na to zeby 1.7 mialo sie utrzymac przez dluzszy czas.Seryjny Morderca pisze: Hehe. Nie zrozumielismy sie. Oczywiscie masz racje tylko ze chodzilo mi o zmiennosc na tym poziomie przez ostatnia godzine i to ile razy wokol niego sie obracalismy. Twoje 13 ostatnich testow o ktorych mowisz bylo zgola inne troszke i cena inaczej sie tam zachowywala.
Dobrze prezentuje sie ten swiezy opor @ 1.7020.
https://www.tradingview.com/x/faALWPH6
PESJIKI zabawa do zamkniecia UE na SP500 troche sciemniania
1,7015 jakoś prawe ramie będzie budowane a potem 1,66ZielonaMgielka pisze:Poki co to nie wyglada na to zeby 1.7 mialo sie utrzymac przez dluzszy czas.Seryjny Morderca pisze: Hehe. Nie zrozumielismy sie. Oczywiscie masz racje tylko ze chodzilo mi o zmiennosc na tym poziomie przez ostatnia godzine i to ile razy wokol niego sie obracalismy. Twoje 13 ostatnich testow o ktorych mowisz bylo zgola inne troszke i cena inaczej sie tam zachowywala.
Dobrze prezentuje sie ten swiezy opor @ 1.7020.
https://www.tradingview.com/x/faALWPH6

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
- Pasjonat
Jakieś większe reakcje na SP będą jutro ja to tak widzę 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. Powiedzcie mi jak sie rysuje po wykresie na mt4, chodzi mi o takie luźne bazgranie'
Drodzy Panowie Panie również trejdują...