DayTrading: Środa 25.06.2014
Re: DayTrading: Środa 25.06.2014
gold, przebił średnie na m15, ... podobno traderzy złota wiedzą prędzej ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
na złocie pojawił się również gartlej spadkowy ale na m5pedro pisze:gold, przebił średnie na m15, ... podobno traderzy złota wiedzą prędzej ; )

... wyluzuj Zuza warkocze ...
- LarryGoldberg
- Gaduła
ja juz zamknalem golda, 8 punktow styka, ale czekałem od 8 pold dnia nudy
edek tez zgodnie z planem
edek tez zgodnie z planem

Ostatnio zmieniony 25 cze 2014, 14:34 przez LarryGoldberg, łącznie zmieniany 1 raz.
Kabel u mnie na synale SELL ale jeszcze czekam na jeden atrybut - wejscie preferowane z 1,6995
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
jedziemy z krashem
czy nie

A ja sell nieaktywowane na edku, buy nie pozwolili mi już włączyć ;p
Zamówienia Środków Trwałych (raz w miesiącu) -1,0% 0,2% 0,8%Nowy123 pisze:jedziemy z krashemczy nie

Jutro też jest dzień.
Potwierdzony sygnal sell na kablu.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
yeahman pisze:Potwierdzony sygnal sell na kablu.
sell na kablu ja kwiwina - 2 na SP500 to USD dalej sie oslabi
-
- Pasjonat
trzeba czekać do 16
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.