Kiwi wsparcie zamieniło nam się chyba w opórNowy123 pisze:dax ciekawie wyglada
AUD ladnie poszedljak i KIWOSz
wg mnie jest to realne, nie sugeruje mi tego zaden super wskaznik , po prostu tak sobie wymarzyłemlukpiasek pisze:edek 1.4 do końca czerwca nadal podtrzymujechoć może być ciężko to dzisiejszy dzień pokaże czy jest cień szansy
![]()
dlaczego ano dlatego że mam taki super tajny wskaźnik
Wg. mnie to nawet 1.364 nie przejdąLarryGoldberg pisze:wg mnie jest to realne, nie sugeruje mi tego zaden super wskaznik , po prostu tak sobie wymarzyłemlukpiasek pisze:edek 1.4 do końca czerwca nadal podtrzymujechoć może być ciężko to dzisiejszy dzień pokaże czy jest cień szansy
![]()
dlaczego ano dlatego że mam taki super tajny wskaźnik![]()
a na powaznie, kluczowy poziom 3670 po przebiciu retescie target 3970.
a mi wskaźnik od kilku miesięcy wskazuję że musi być 1.4 a może i wyżejLarryGoldberg pisze:wg mnie jest to realne, nie sugeruje mi tego zaden super wskaznik , po prostu tak sobie wymarzyłemlukpiasek pisze:edek 1.4 do końca czerwca nadal podtrzymujechoć może być ciężko to dzisiejszy dzień pokaże czy jest cień szansy
![]()
dlaczego ano dlatego że mam taki super tajny wskaźnik![]()
a na powaznie, kluczowy poziom 3670 po przebiciu retescie target 3970.
i bedzie ale nie dzis, nie jutro i na 100% nie w tym miesiącu....lukpiasek pisze:
a mi wskaźnik od kilku miesięcy wskazuję że musi być 1.4 a może i wyżej
ale nikt nie pisał ze to się stanie w przeciągu tygodniaatlanticos pisze:i bedzie ale nie dzis, nie jutro i na 100% nie w tym miesiącu....lukpiasek pisze:
a mi wskaźnik od kilku miesięcy wskazuję że musi być 1.4 a może i wyżej