LTR, webinarium, 4xSchool, real konto:)
- jamesfisher
- Pasjonat
Re: LTR, webinarium, 4xSchool, real konto:)
@4xschool.pl
Bez wyników z konta real sprzedajecie marzenia naiwnym. Kolejny cwaniaczek się znalazł i szuka kapitału.
Bez wyników z konta real sprzedajecie marzenia naiwnym. Kolejny cwaniaczek się znalazł i szuka kapitału.
- 4xschool.pl
- Bywalec
https://robo4x.clickmeeting.com/4xSchool
Oto nasz link do webinariów:) stały i niezmienny
Zapraszamy dziś - formacje harmoniczne:)
start o 10
Oto nasz link do webinariów:) stały i niezmienny
Zapraszamy dziś - formacje harmoniczne:)
start o 10
No prosze młode pokolenie ala SU "Szkoła forex jakiej nie znacie"
no musze przyznac że nawet samego mistrza przebiliście ta ceną
Ahh te pokemony

„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
"Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli"nortonx pisze:No prosze młode pokolenie ala SU "Szkoła forex jakiej nie znacie"no musze przyznac że nawet samego mistrza przebiliście ta ceną
Ahh te pokemony

Chłopaku sądziłem że zrozumiałeś że masz wrucić do tego szpitala z którego uciekłeś!!! Także nawet nie zaczynaj tego syfu aby twoje leczenie zaczeło skutkować ustalmy że ty jestes Forex Master a ja jestem leszczykiem, ty wiesz wszystko lepiej."Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli"
I dla przypomnienia idzie tu dyskusja na temat szkolenia za 100 000 PLN http://4xschool.pl/pakiet/
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
Skoro obśmiewasz innych, to może warto, aby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia? Może powiedz czym się zajmujesz/zajmowałeś i ile sobie winszujesz za swoje usługi. Trochę się tego nazbierało, więc będziesz miał o czym opowiadać, wówczas porównamy to z tym do czego się tutaj odnosisznortonx pisze:... nawet nie zaczynaj tego syfu..."Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli"

Skoro obśmiewasz innych, to może warto, aby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia? Może powiedz czym się zajmujesz/zajmowałeś i ile sobie winszujesz za swoje usługi. Trochę się tego nazbierało, więc będziesz miał o czym opowiadać, wówczas porównamy to z tym do czego się tutaj odnosisz

-
- Uczestnik
Byłem tam na rozmowie w sprawie pracy tak z ciekawości, tzn. nie na Brzozowej w Milanówku tylko na Słomińskiego 19, bodajże na 11 piętrze w W-wie. Dwa różne adresy już obudziły moją czujność
Ekipa rzeczywiście młoda, żeby nie powiedzieć raczkująca, szef.... niby z wielkim doświadczeniem - ponoć 10 letnim, a ma może ze 30 lat. Podczas rozmowy obiecanki zarobki rzędu 5-10 tyś. przychodź i pracuj a kaska sama będzie wpadać...No szok normalnie, aż się sam dziwiłem że cała ludzkość jeszcze na ziemi nie inwestuje na forexie, przecież to taka łatwa i przyjemna kasa. Dodatkowa kasa za każdego "klienta" przyprowadzonego do firmy, bodajże 1USD za lota z konta "szkoleniowego" bo tak należy mówić bo nie mają wszystkich uprawnień i działają na granicy prawa.....
Wnioski wyciągnijcie sami.....
ODRADZAM inwestowanie, szkolenie jakikolwiek kontakt z tą firmą krzakiem, szkoda kasy, czasu i nerwów. Wolę jak do tej pory sam zajmować się swoim inwestowaniem lepiej na tym wyjdę
Ekipa rzeczywiście młoda, żeby nie powiedzieć raczkująca, szef.... niby z wielkim doświadczeniem - ponoć 10 letnim, a ma może ze 30 lat. Podczas rozmowy obiecanki zarobki rzędu 5-10 tyś. przychodź i pracuj a kaska sama będzie wpadać...No szok normalnie, aż się sam dziwiłem że cała ludzkość jeszcze na ziemi nie inwestuje na forexie, przecież to taka łatwa i przyjemna kasa. Dodatkowa kasa za każdego "klienta" przyprowadzonego do firmy, bodajże 1USD za lota z konta "szkoleniowego" bo tak należy mówić bo nie mają wszystkich uprawnień i działają na granicy prawa.....
Wnioski wyciągnijcie sami.....
ODRADZAM inwestowanie, szkolenie jakikolwiek kontakt z tą firmą krzakiem, szkoda kasy, czasu i nerwów. Wolę jak do tej pory sam zajmować się swoim inwestowaniem lepiej na tym wyjdę