LTR, webinarium, 4xSchool, real konto:)

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
green7
Maniak
Maniak

Re: LTR, webinarium, 4xSchool, real konto:)

Nieprzeczytany post autor: green7 »

-12% w jeden dzień ... dobrze Wam idzie ...
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

@4xschool.pl
Bez wyników z konta real sprzedajecie marzenia naiwnym. Kolejny cwaniaczek się znalazł i szuka kapitału.

Awatar użytkownika
4xschool.pl
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: 4xschool.pl »

https://robo4x.clickmeeting.com/4xSchool

Oto nasz link do webinariów:) stały i niezmienny

Zapraszamy dziś - formacje harmoniczne:)

start o 10

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

No prosze młode pokolenie ala SU "Szkoła forex jakiej nie znacie" :lol: no musze przyznac że nawet samego mistrza przebiliście ta ceną :lol: Ahh te pokemony
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

adv

Nieprzeczytany post autor: adv »

nortonx pisze:No prosze młode pokolenie ala SU "Szkoła forex jakiej nie znacie" :lol: no musze przyznac że nawet samego mistrza przebiliście ta ceną :lol: Ahh te pokemony
"Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli" :563:

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Chłopaku sądziłem że zrozumiałeś że masz wrucić do tego szpitala z którego uciekłeś!!! Także nawet nie zaczynaj tego syfu aby twoje leczenie zaczeło skutkować ustalmy że ty jestes Forex Master a ja jestem leszczykiem, ty wiesz wszystko lepiej.

I dla przypomnienia idzie tu dyskusja na temat szkolenia za 100 000 PLN http://4xschool.pl/pakiet/
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

adv

Nieprzeczytany post autor: adv »

nortonx pisze:
... nawet nie zaczynaj tego syfu...
Skoro obśmiewasz innych, to może warto, aby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia? Może powiedz czym się zajmujesz/zajmowałeś i ile sobie winszujesz za swoje usługi. Trochę się tego nazbierało, więc będziesz miał o czym opowiadać, wówczas porównamy to z tym do czego się tutaj odnosisz :)

Obrazek

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Skoro obśmiewasz innych, to może warto, aby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia? Może powiedz czym się zajmujesz/zajmowałeś i ile sobie winszujesz za swoje usługi. Trochę się tego nazbierało, więc będziesz miał o czym opowiadać, wówczas porównamy to z tym do czego się tutaj odnosisz :)
:lol: fajne zdjęcie prawda :) wykonane w kafejce przed dworcem we Lwowie w 2008 roku

Pozytywista
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Pozytywista »

Byłem tam na rozmowie w sprawie pracy tak z ciekawości, tzn. nie na Brzozowej w Milanówku tylko na Słomińskiego 19, bodajże na 11 piętrze w W-wie. Dwa różne adresy już obudziły moją czujność
Ekipa rzeczywiście młoda, żeby nie powiedzieć raczkująca, szef.... niby z wielkim doświadczeniem - ponoć 10 letnim, a ma może ze 30 lat. Podczas rozmowy obiecanki zarobki rzędu 5-10 tyś. przychodź i pracuj a kaska sama będzie wpadać...No szok normalnie, aż się sam dziwiłem że cała ludzkość jeszcze na ziemi nie inwestuje na forexie, przecież to taka łatwa i przyjemna kasa. Dodatkowa kasa za każdego "klienta" przyprowadzonego do firmy, bodajże 1USD za lota z konta "szkoleniowego" bo tak należy mówić bo nie mają wszystkich uprawnień i działają na granicy prawa.....
Wnioski wyciągnijcie sami.....
ODRADZAM inwestowanie, szkolenie jakikolwiek kontakt z tą firmą krzakiem, szkoda kasy, czasu i nerwów. Wolę jak do tej pory sam zajmować się swoim inwestowaniem lepiej na tym wyjdę :-)

ODPOWIEDZ