Spotkania traderskie
Spotkania traderskie
Zapraszam na spotkania traderskie bo dlaczego nie ?
Co proponuje omwiac - wszystko co sie nie nadaje na forum
Czyli jak brokerzy nas robia w konia i jak my sie przed tym bronimy
Jak mozemy wiecej zarabiac niz zarabiamy
Moze wymyslimy wspolnie cos ciekawego
Proponje w Warszawie Pawilony Flow lub gdzies w okolicy Nowego swiatu .
Znam wiele przypadkow i mam wiele historii do przedstawienia ale nie tylko ja zapewne .
Jezeli brokerzy mimo ze sie nie lubia maja swoje systemy anty arbitrazowe anty hedgingowe czy inne
warto zebysmy o tym porozmawiali .
Zawsze to ciekawa wiedza .
Bo dlaczego broker pisze ze ma szybka egzekucje - do tego wolne kwotowanie co daje mozliwosc arbitrazu
i dlaczego ma pretensje do klienta ktory robi tak tysiace usd zysku po czym kasuje mu caly depozyt .
to takie niewinne pulapki na genialne systemy .
Co proponuje omwiac - wszystko co sie nie nadaje na forum
Czyli jak brokerzy nas robia w konia i jak my sie przed tym bronimy
Jak mozemy wiecej zarabiac niz zarabiamy
Moze wymyslimy wspolnie cos ciekawego
Proponje w Warszawie Pawilony Flow lub gdzies w okolicy Nowego swiatu .
Znam wiele przypadkow i mam wiele historii do przedstawienia ale nie tylko ja zapewne .
Jezeli brokerzy mimo ze sie nie lubia maja swoje systemy anty arbitrazowe anty hedgingowe czy inne
warto zebysmy o tym porozmawiali .
Zawsze to ciekawa wiedza .
Bo dlaczego broker pisze ze ma szybka egzekucje - do tego wolne kwotowanie co daje mozliwosc arbitrazu
i dlaczego ma pretensje do klienta ktory robi tak tysiace usd zysku po czym kasuje mu caly depozyt .
to takie niewinne pulapki na genialne systemy .
Re: Spotkania traderskie
Witam, chętnie się wybiore na takie spotkanie przy drinku lub piwie Nowy świat lub powisle
)why not daj znąć kiedy się odbędzie

„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
Całkiem fajny pomysł tyleków nie każdy jest z Warszawy ale to inicjatywy regionalne Śląsk, Wielkopolska, Malopolska, ord.
Wysłane z mojego PAP4500TDUO przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego PAP4500TDUO przy użyciu Tapatalka
No i jak widac nie ma traderow w Warszawie.
jako ze sa wakacje moze cos weekendowo zrobic jak juz mamy wolne
takie spotkanie konferencja weekendowa
jak by sie zebralo kilka osob np okolo 10-20 to mozna zlatwic sponsoring takiego meetengu

jak by sie zebralo kilka osob np okolo 10-20 to mozna zlatwic sponsoring takiego meetengu
for-ex pisze:jako ze sa wakacje moze cos weekendowo zrobic jak juz mamy wolne![]()
Jak się czyta, że ktoś do spotkania potrzebuje sponsorów, to brzmi to jak zjazd gołodupców

Bez urazy-nie mogłem się powstrzymać

Pewnie chodziło o to, że for-ex ma dojścia u jakiegoś brokera który chętnie postawiłby obiad/ciasto, opłacił wynajem sali czy coś w ten deseń w ramach promocji usług..Damfry pisze:for-ex pisze:jako ze sa wakacje moze cos weekendowo zrobic jak juz mamy wolne![]()
Jak się czyta, że ktoś do spotkania potrzebuje sponsorów, to brzmi to jak zjazd gołodupców
- Kimkolwiek
- Pasjonat
Ja jestem za czekam na rozwoj sytuacji. Ktos tu mowil ze spotkanko ma byc na nowym swiecie pffff taaa nie bede placil 25 zl za malego hainekena. Lepiej wlasna flaszke skitrac pod stolem
-- Dodano: 09 lip 2014, 08:10 --
-- Dodano: 09 lip 2014, 08:10 --
Przyjacielu powiem Ci ze 99.9% uzytkownikow tego forum to golodupcy rozumiszDamfry pisze:for-ex pisze:jako ze sa wakacje moze cos weekendowo zrobic jak juz mamy wolne![]()
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!