kto miał dziś największego pecha ?
zgłaszam swoją kandydaturę

Ciapul pisze:ok, szybka sonda :
zgłaszam swoją kandydaturęniezapowiedziana wizyta teściowej - i to do jutra !!!
mundial jest dasz radęCiapul pisze:ok, szybka sonda :
zgłaszam swoją kandydaturęniezapowiedziana wizyta teściowej - i to do jutra !!!
tylko że to sportowiec wieć mundialu nie odpusci a żona mnie zje jak ja samą zostawię z mamusią i meczemlukpiasek pisze:mundial jest dasz radę
upsCiapul pisze:tylko że to sportowiec wieć mundialu nie odpusci a żona mnie zje jak ja samą zostawię z mamusią i meczemlukpiasek pisze:mundial jest dasz radę
Nie pozostaje Ci nic innego jak zakupić zestaw dla dwojgaCiapul pisze:tylko że to sportowiec wieć mundialu nie odpusci a żona mnie zje jak ja samą zostawię z mamusią i meczemlukpiasek pisze:mundial jest dasz radę
No to co najmniej 3 razy sie dzisiaj pomyliles (z tego co naliczylem)lukpiasek pisze:promocja na e/a L po 1.4410ByQ pisze:Promocja na EA. Kolejne S zasadzonetp1 4460 tp2 4550 tp3
![]()
też brałbym, ale weekend - duży ujemny swap na parze EA.lukpiasek pisze:promocja na e/a L po 1.4410ByQ pisze:Promocja na EA. Kolejne S zasadzonetp1 4460 tp2 4550 tp3
![]()
to zależy dla którego tpByQ pisze:No to co najmniej 3 razy sie dzisiaj pomyliles (z tego co naliczylem)lukpiasek pisze:promocja na e/a L po 1.4410ByQ pisze:Promocja na EA. Kolejne S zasadzonetp1 4460 tp2 4550 tp3
![]()
Nie wiem czemu grasz pod prąd...?
A gdzie masz SL ?:D