OK. Ja nie schodzę poniżej H1. Dużo mniej szumu + dla mnie łatwiej określić trend i jego siłę.BOCZEK pisze:na m5 szukam potem TP określam na h4 i na m5 relzacja
Dużo grasz na OIL? Korzystasz z jakiegoś datafeed'u?
OK. Ja nie schodzę poniżej H1. Dużo mniej szumu + dla mnie łatwiej określić trend i jego siłę.BOCZEK pisze:na m5 szukam potem TP określam na h4 i na m5 relzacja
ea moze skorygowac do okolic 1,48-50 w ramach rgr. wybronili na razie 1,44ByQ pisze:Dzisiaj już chyba nic się nie wydarzy.
EA widziałbym pod 1.44 a AU nad 0.94 i w przyszłym tygodniu jazdy we właściwych kierunkach.
Się wydarzyłoByQ pisze:Dzisiaj już chyba nic się nie wydarzy.
EA widziałbym pod 1.44 a AU nad 0.94 i w przyszłym tygodniu jazdy we właściwych kierunkach.
A jak germańskie świnie, masz S czy L na DAX?harymilloki pisze:Ciągle sobie powtarzam "nie graj na KANGURZE !!!!!!!!!!!!!!" i jak zwykle mi pożarły świnie trochę grosza
L ..... "ja wohl ober stunt fuhrer" !!!cajto pisze:A jak germańskie świnie, masz S czy L na DAX?harymilloki pisze:Ciągle sobie powtarzam "nie graj na KANGURZE !!!!!!!!!!!!!!" i jak zwykle mi pożarły świnie trochę grosza
No to oby teraz DAX urósł choćby na 9930, bo inaczej się okaże, że mogłeś swoje dalej trzymać i byś zarobił.harymilloki pisze: Musiałem pozamykać swoje S stratne ale i cieszę się że z taką małą stratą bo trzymałem je chyba z miesiąc