Patrzę na te wasze statementy i muszę przyznać, że całość Waszej oferty wygląda jak jakiś żarcik

Obserwuje różne szkolenia od pewnego czasu i nie spotkałem się jeszcze z takim cyrkiem
- jak wspomniał Szwajcar wołacie za Wasze najlepsze szkolenie 100.000 PLN, przedstawiacie się jako Traderzy, a pokazujecie statemtent na mikrolotach, gdzie zysk to 1,01 EUR
- siedziba Waszej firmy, wg. google.maps, miesięci się w 'SKLEPIKU CHARYTATYWNYM'
- posty na Waszym funpage'u komentują boty (wystarczy wejść na profile tych osób)
- dzisiaj o 8 rano na Waszym funpage'u Orest Hraczov zamieścił analizę GPBUSD - zakładam, że to członek Waszego teamu Traderów, oto jego zdjęcie:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5372_n.jpg - chyba bardzo młoda ekipa?
- wczoraj próbowałem podłączyć się pod Wasze webinarium ale o 10:30 była informacja, że zostało ono zakończone
To teraz trochę na poważniej żeby nie było, że tylko się z Was śmieje:
- aby zyskać jakiekolwiek uznanie i zachęcić do szkoleń pokażcie statement za okres min. ostatnich kilku miesięcy
- podajcie jakiekolwiek informacje o sobie - staż na rynku, osiągnięcia, czy udzielacie/udzielaliście się gdzieś
- podajcie jakieś dane firmy a nie adres opustoszałej budki "SKLEPU CHARYTATYWNEGO"
- nie reklamujcie, że forex jest łatwy i przyjemny bo każdy wie, że tak nie jest
- informując, że statement to nie tylko zyski ale też straty, robicie z siebie idiotów - to dla każdego oczywiste
uff... sam nie wiem po co to wszystko napisałem i zmarnowałem 20 minut życia ale przyznam, że ubaw miałem niezły.
Pozdrawiam!