to stawka dzienna, bo Byq'u pisze, że tylko na dzisiaj potrzebuje takiejh informacji : )Ciapul pisze:przez jak długo ?pedro pisze:za 50 PLN, mogę Ci co 10 minut podsylac esemesa z pozycjami...
DayTrading: Piątek 13.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 13.06.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Prowadze dzisiaj auto i tak przez kolejnych 1300 km wiec nie mam tez mozliwosci szukac za bardzo a wzialem na wczasy tylko stary telefon bez MT4 i innych wodotryskow i nie wzialem tabletu zeby sie troche odizolowac ;] Spoko, daj numer konta 

nie uważasz że moc może być celowo skrywana bo ja mam czasami i nawet pewność że tak sie dzieje i grubasy nie chcą w ten spasób dawać jakiejś pewnosci rynkowi. No i właśnie dzis i wczoraj to notowania przebiegają w dziwny sposób. Ja akurat wczoraj wziąłem to za sygnał do L choć pobieżny obserwator wczoraj mogłby stwierdzić że SŁABIZNAlukpiasek pisze:Dzień dobry forum![]()
Ja akurat nie jestem przesądny ale zauważmy że dziś piątek 13-tego więc cuda na wykresach możliwe![]()
edek ma moc nie spadaćale siły rosnąć też nie
(przynajmniej jeszcze nie)
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

PWByQ pisze:Prowadze dzisiaj auto i tak przez kolejnych 1300 km wiec nie mam tez mozliwosci szukac za bardzo a wzialem na wczasy tylko stary telefon bez MT4 i innych wodotryskow i nie wzialem tabletu zeby sie troche odizolowac ;] Spoko, daj numer konta

Jutro też jest dzień.
bardzo trafna uwaga , ja to wczoraj nawet zakładałem już że 3480 stukną z tej słabości , dziś już powinien być tylko marsz na północ nawet do 3800 celem krótkiego testuwoj55 pisze:nie uważasz że moc może być celowo skrywana bo ja mam czasami i nawet pewność że tak sie dzieje i grubasy nie chcą w ten spasób dawać jakiejś pewnosci rynkowi. No i właśnie dzis i wczoraj to notowania przebiegają w dziwny sposób. Ja akurat wczoraj wziąłem to za sygnał do L choć pobieżny obserwator wczoraj mogłby stwierdzić że SŁABIZNAlukpiasek pisze:Dzień dobry forum![]()
Ja akurat nie jestem przesądny ale zauważmy że dziś piątek 13-tego więc cuda na wykresach możliwe![]()
edek ma moc nie spadaćale siły rosnąć też nie
(przynajmniej jeszcze nie)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

szkoda... myslałem że dłuższa - tyle wczoraj straciłem na funciepedro pisze:to stawka dzienna, bo Byq'u pisze, że tylko na dzisiaj potrzebuje takiejh informacji : )

-- Dodano: pt 13-06-2014, 11:01 --
czytam ego wczorajszego Carneya i normalnie strach się bać....
In particular, we expect that eventual increases in Bank Rate will be gradual and limited. That is because the economy will face the ongoing challenges of public and private balance sheet repair, a 10% appreciation of sterling over the past year or so, and muted growth in our main export markets. In addition, in the medium term, higher capital, liquidity and other prudential requirements can be expected to lead to higher spreads between borrowing rates and risk-free rates than before the crisis
-- Dodano: pt 13-06-2014, 11:01 --
Moreover, a highly indebted private sector is particularly sensitive to interest rates.
-- Dodano: pt 13-06-2014, 11:02 --
Just achieving internal balance will not be enough to guarantee a durable expansion. It matters how we do so. Excessive reliance on consumption or non-tradable sectors, such as housing, all financed by borrowing abroad at an overvalued exchange rate would prove only temporarily satisfying.
-- Dodano: pt 13-06-2014, 11:04 --
The UK’s current account deficit is at a record level. The perennial trade deficit has been reinforced by the fact that the UK is growing much faster than its main trading partners. More recently the sharp fall in the returns we earn on our investments abroad has led to a negative 3% swing in our net investment income.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ano, https://www.tradingview.com/x/80w7FaCdlukpiasek pisze:złoto h4 kluczowy dzień się z tego może zrobić![]()
https://www.tradingview.com/x/W31BPjEG
-- Dodano: 13 cze 2014, 11:07 --
i to też można za sygnał S na gold uważac, z ciasną gumką, 1280 https://www.tradingview.com/x/knhKC1RM
-- Dodano: 13 cze 2014, 11:08 --
@ciapul, rzuć oferte, dogadamy się

Jutro też jest dzień.
cabel rgr na m5?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
spoko... poradze sobiepedro pisze:rzuć oferte, dogadamy się![]()
/... udanych wakacji, ja dopiero po 20 lipca

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...