Znaczy że pare punktów w górę ratuje Ci rachunek ?harymilloki pisze:DAX powinien zaraz odbić do góryUdało zminimalizować straty
Bo już depo na oparach śmigało
DayTrading: Piątek 13.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 13.06.2014
dodatkowo jeszcze odwrotny kierunek działania EBC...
szczytowanie na e/g, g/u
szczytowanie na e/g, g/u
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
może tam jest większy niż wiemy gnój z tymi hipotekami i real estate leży i kwiczy? ...Ciapul pisze:a tak na poważnie :
dwa tygodnie temu w projekcjach makro Carney nie widział bliskiej podwyżki, teraz widzi
dwa tygodnie temu Carney cieszył się z drogiego funta bo mial inflacje pod kontrolą
teraz już dostrzega podwyżkę wcześniej niż do tej pory ale również znów mu zaczął przeszkadzać mocny funt
no ale podwyżka stóp funta umocni - w związku z tym pojawia się możliwość innych działań osłabiających funta...
kurde coś tu śmierdzi...
polacy troche podkupili w dołku 2008-2009

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
rzeźnik gbp/JPY ich wykończyłpedro pisze:oni grali pod brazylisjkiego reala... i polegliCiapul pisze: a co ? chorwaci mieli S na G/U ?
... bez stop'a... nic się nie bali, dzielnie walczyli, ale złe bankstery... tfu, brazyliczyki ich nauczyli ; )
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Witam,
I to właśnie dziś 13-tego w piątek wybieram sie do UK
Możecie polecić jakiegoś brokera z UK !!!!
soooorki za off top
I to właśnie dziś 13-tego w piątek wybieram sie do UK
Możecie polecić jakiegoś brokera z UK !!!!
soooorki za off top

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Znacie może jakąś fajną stronkę gdzie można oglądać notowania live indexu australijskiego? najlepiej z wykresem...
Jestem dzisiaj w aucie cały dzień i nie mam dostępu do sowich wykresów na kompie...
Jestem dzisiaj w aucie cały dzień i nie mam dostępu do sowich wykresów na kompie...
za 50 PLN, mogę Ci co 10 minut podsylac esemesa z pozycjami... płatnośc z góryByQ pisze:Znacie może jakąś fajną stronkę gdzie można oglądać notowania live indexu australijskiego? najlepiej z wykresem...

Jutro też jest dzień.
przez jak długo ?pedro pisze:za 50 PLN, mogę Ci co 10 minut podsylac esemesa z pozycjami...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
nie ma zadnej banki na nieruchomosciach w uk, przestancie to wygadywac, bo tak samo jak szukanie szortow na sp500
- Tommy_Boss
- Pasjonat
sureshot pisze:nie ma zadnej banki na nieruchomosciach w uk, przestancie to wygadywac, bo tak samo jak szukanie szortow na sp500
I z tym się w pełni zgadzam

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!