DayTrading: Piątek 13.06.2014
- krzychu3_1989
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 13.06.2014
sp500 ktoś dzisiaj obstawia
Na razie German zastanawia się co zrobic ze wsparciem na 9865, jeśłi je przebiją pójdzie PB, pytanie tylko z jakiego poziomu... nie jedno depo zapakowane w L może ducha wyzionąć.harymilloki pisze:DAX powinien zaraz odbić do góryUdało zminimalizować straty
Bo już depo na oparach śmigało
Ogólnie patrząc na H4 jest szansa na zbudowanie RGR
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
harymilloki pisze:DAX powinien zaraz odbić do góryUdało zminimalizować straty
Bo już depo na oparach śmigało

Tez dałem L po czym przypomniałem sobie ze dziś piątek.....
A trejdy w piątki mi nie wychodzą.....

No nic - zobaczymy
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
e no to spoko jak sl na plusiepedro pisze:nie, ja uwzgledniam 1262 jako SL, dla pozycji otwartej na 1241.45lukpiasek pisze:@pedro
nie mam zamiaruale zgodzę się 1304 też widzę i uwzgledniam w swoim scenariuszu a czy ty uwzględniasz 1240 ?
... a dlaczemu 1262? ... .. a przez to fibo 61.8
gold h4, https://www.tradingview.com/x/8k5QrIP4 ... i tak pozycja idzie,
bo mnie taki jeden z forum, przekonał swoim pisaniem (nie bezpośrednio) że zieleń i złoto to dobre połączenie![]()

Ostatnio zmieniony 13 cze 2014, 10:10 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Carney :
The Bank will also have to act on its own by using all of its tools in as complementary a fashion as possible.
The FPC is considering using macroprudential tools to insure against potential vulnerabilities associated with the housing market. Doing so could reduce the need for monetary policy to be diverted to address a
sector-specific risk.
The Bank will also have to act on its own by using all of its tools in as complementary a fashion as possible.
The FPC is considering using macroprudential tools to insure against potential vulnerabilities associated with the housing market. Doing so could reduce the need for monetary policy to be diverted to address a
sector-specific risk.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
widze ze niusy na kablu mnie wczoraj ominely, czego oni nie zrobia, zeby wyprowadzic trejderow w pole, kabel robiacy przez noc 140p, mowilem ze jak bedzie trzeba to przekreca chorwatow tylko zeby brazylia wygrala i przekrecili
a co ? chorwaci mieli S na G/U ?sureshot pisze:widze ze niusy na kablu mnie wczoraj ominely, czego oni nie zrobia, zeby wyprowadzic trejderow w pole, kabel robiacy przez noc 140p, mowilem ze jak bedzie trzeba to przekreca chorwatow tylko zeby brazylia wygrala i przekrecili

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to by chyba ich zupelnie dobilo
oni grali pod brazylisjkiego reala... i polegliCiapul pisze: a co ? chorwaci mieli S na G/U ?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a tak na poważnie :
dwa tygodnie temu w projekcjach makro Carney nie widział bliskiej podwyżki, teraz widzi
dwa tygodnie temu Carney cieszył się z drogiego funta bo mial inflacje pod kontrolą
teraz już dostrzega podwyżkę wcześniej niż do tej pory ale również znów mu zaczął przeszkadzać mocny funt
no ale podwyżka stóp funta umocni - w związku z tym pojawia się możliwość innych działań osłabiających funta...
kurde coś tu śmierdzi...
dwa tygodnie temu w projekcjach makro Carney nie widział bliskiej podwyżki, teraz widzi
dwa tygodnie temu Carney cieszył się z drogiego funta bo mial inflacje pod kontrolą
teraz już dostrzega podwyżkę wcześniej niż do tej pory ale również znów mu zaczął przeszkadzać mocny funt
no ale podwyżka stóp funta umocni - w związku z tym pojawia się możliwość innych działań osłabiających funta...
kurde coś tu śmierdzi...