Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
czesc
szukam wskaznika ktory pokaze mi najlejpiej w prawym gorym rogu czy dolnym czas do konca swiec z kilku tf. kiedys mialem ich pelno ale teraz nie moge konkretnego znalezc
szukam wskaznika ktory pokaze mi najlejpiej w prawym gorym rogu czy dolnym czas do konca swiec z kilku tf. kiedys mialem ich pelno ale teraz nie moge konkretnego znalezc
Kuźwa, że ja muszę po patałachach poprawiać!wenpow pisze:czesc
To do tego, co to pisał, ten indyk, znaczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wlasnie o taki chodzilo. dzieki wielkie
- fx-investment
- Stały bywalec
Szukam dobrego płynnego wskaźnika do spreadu. Przetestowałem kilka i nie pasują mi ni w ząb. W pipsach najlepiej.
http://forexclub.pl/download/wskazniki- ... ty/spread/fx-investment pisze:Szukam dobrego płynnego wskaźnika do spreadu. Przetestowałem kilka i nie pasują mi ni w ząb. W pipsach najlepiej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- fx-investment
- Stały bywalec
Tego właśnie też testowałem, ale sobie inaczej go zaprogramowałem w kodzie i teraz pasuje. Dzięki
fx-investment pisze:Tego właśnie też testowałem, ale sobie inaczej go zaprogramowałem w kodzie i teraz pasuje. Dzięki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spotkaliście się może z EA , które ustawia TP na x pipsów zliczonych razem z kiku pozycji ?
Czyli zamyka jak wszystkie pozycje będą miały RAZEM zysk np. 100 pips ?
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
Zainteresuj się tym tematem:marek8 pisze:Spotkaliście się może z EA , które ustawia TP na x pipsów zliczonych razem z kiku pozycji ?
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=89371
W załącznikach chyba jest coś dla ciebie.
Dzieki,
mam to EA , ale nie potrafiłem ustawic mu zsumowanego TP w pipsach w przypadku wiecej niz jednej pary - mimo że tam jest ta opcja - w testach zamykało przy zbiorowym TP z róznych par.
jak znasz to EA to to prosiłbym o plik .set z ustawieniami np.
-manage specified pairs : EURUSD, USDJPY, AUDUSD, GBPUSD, USDCHF
przy każdej parze zamknij po x pipsów - z tym że opcja profit in pips jest w zakładce global order closure settings i chyba tyczy sie tylko całej ekspozycji na wszystkich parach.
zerkniesz na te ustawienia ?
mam to EA , ale nie potrafiłem ustawic mu zsumowanego TP w pipsach w przypadku wiecej niz jednej pary - mimo że tam jest ta opcja - w testach zamykało przy zbiorowym TP z róznych par.
jak znasz to EA to to prosiłbym o plik .set z ustawieniami np.
-manage specified pairs : EURUSD, USDJPY, AUDUSD, GBPUSD, USDCHF
przy każdej parze zamknij po x pipsów - z tym że opcja profit in pips jest w zakładce global order closure settings i chyba tyczy sie tylko całej ekspozycji na wszystkich parach.
zerkniesz na te ustawienia ?
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".