DayTrading: Środa 11.06.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 11.06.2014
niczym kuna na koksie
pierwszy raz gram na u/pln w tym tygodniu , a ty zle zrozumiałeś moje tp to okolice 10gr nie napisałem że od lutego zbieram po 10gr tylko że mój styl grania jest taki , twoja nadinterpretacja podpowiada mi że strasznie zyczeniowo musisz graćkoks pisze:lukpiasek, zbierasz 10 gr na PLN? ciężka sprawa jak mamy od lutego konsolę 7 groszową, której nawet Ukraina nie wzruszyłaja kosze po 200 pipsów i jestem wesół, ale nie gram na siłę tylko czekam dobrego momentu by zaatakować niczym kuna

wykres depa plus minius od maja a gram głownie odwrotnie do tego co pisze nowy123 na sp czyli walę longi,
obecnie bez pozycji bo czekam na korektę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2014, 18:32 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Gaduła
[quote="koks"]ja mam zdanie dokładnie odwrotne, a takie że eurusd będzie spadał (co prawda jest to zależne w dużej mierze od tego co zrobi ebc (bo fomc/fed wiadomo już co zrobi), ale raczej to będą działania spadkowe dla eurusd (ale pamiętamy
rok dolara")
to jeszcze nie jestes miliarderem?
rok dolara")
to jeszcze nie jestes miliarderem?
lukpiasek pisze:pierwszy raz gram na u/pln w tym tygodniu , a ty zle zrozumiałeś moje tp to okolice 10gr nie napisałem że od lutego zbieram po 10gr tylko że mój styl grania jest taki , twoja nadinterpretacja podpowiada mi że strasznie zyczeniowo musisz graćkoks pisze:lukpiasek, zbierasz 10 gr na PLN? ciężka sprawa jak mamy od lutego konsolę 7 groszową, której nawet Ukraina nie wzruszyłaja kosze po 200 pipsów i jestem wesół, ale nie gram na siłę tylko czekam dobrego momentu by zaatakować niczym kuna
niee tylko nie zyczeniowo, zmieniam nastawienie jak skarpetki, liczą się pipsy a nie sentymenty... jak będzie 1,40 w czerwcu to do mojej stopki trafi wielki złoty napis, ze lukpiasek jest wielki
serio mówię

Swing
-
- Gaduła
nowy wie co zrobi sp500 juz od dwoch lat, wie ze wlasnie spada hahahaha i to ten punkt kulminacyjny zmiany trendu hehe
master3333 pisze:nowy wie co zrobi sp500 juz od dwoch lat, wie ze wlasnie spada hahahaha i to ten punkt kulminacyjny zmiany trendu hehe
idz dzeciaku do piaskownicy sie grabkami pobaw bo tyle CI pozostaje bo FX dla ciebie czarna magia
a jak CI sie dalej będzie nudzić to odwiedź plac zabaw
Ostatnio zmieniony 11 cze 2014, 18:35 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
no to trzymam cie za słowokoks pisze:lukpiasek pisze:pierwszy raz gram na u/pln w tym tygodniu , a ty zle zrozumiałeś moje tp to okolice 10gr nie napisałem że od lutego zbieram po 10gr tylko że mój styl grania jest taki , twoja nadinterpretacja podpowiada mi że strasznie zyczeniowo musisz graćkoks pisze:lukpiasek, zbierasz 10 gr na PLN? ciężka sprawa jak mamy od lutego konsolę 7 groszową, której nawet Ukraina nie wzruszyłaja kosze po 200 pipsów i jestem wesół, ale nie gram na siłę tylko czekam dobrego momentu by zaatakować niczym kuna
niee tylko nie zyczeniowo, zmieniam nastawienie jak skarpetki, liczą się pipsy a nie sentymenty... jak będzie 1,40 w czerwcu to do mojej stopki trafi wielki złoty napis, ze lukpiasek jest wielki
serio mówię

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Gaduła
Nowy123 pisze:master3333 pisze:nowy wie co zrobi sp500 juz od dwoch lat, wie ze wlasnie spada hahahaha i to ten punkt kulminacyjny zmiany trendu hehe
idz dzeciaku do piaskownicy sie grabkami pobaw bo tyle CI pozostaje bo FX dla ciebie czarna magia
rozumiem ze to jest Twoj merytoryczny argument Nowy?
na twoje szczeknie tylko taki argument pozostaje zrob choc w połowie tyle trafnych analiz jak ja i wyciąg z nich tyle pipsy to pogadamy merytorycznie a tak to tylko i wyłącznie jak pod USD PLN szczekaniemaster3333 pisze:Nowy123 pisze:master3333 pisze:nowy wie co zrobi sp500 juz od dwoch lat, wie ze wlasnie spada hahahaha i to ten punkt kulminacyjny zmiany trendu hehe
rozumiem ze to jest Twoj merytoryczny argument Nowy?
nowy nigdy tych pipsów nie pokazał nawet z demo
bo by musiał same minusy pokazywać aż by depo brakło
on jest teoretyk głownie i zawsze prawie na wykresach ma dwa kierunki rozwoju sytuacji żeby mógł powiedzieć że znowu miał racje
ciekawe czy ktos to jeszcze zauwaztył prócz mnie ?

Ostatnio zmieniony 11 cze 2014, 18:43 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.