DayTrading: Środa 11.06.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 11.06.2014
dla mnie osobiscie idealne miejsce na odbicie na eu to 1.345-6
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
dla mnie to w czarnej obwódce...kk.dreamer pisze:dla mnie osobiscie idealne miejsce na odbicie na eu to 1.345-6
https://www.tradingview.com/x/cmmo5VaV
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na pierdylion to mówiłes już o 2,95 w poniedziałek, 'pewniak'lukpiasek pisze:na pierdylion procent 3.06 nie będzie tylko 2.98 a pozniej 2.95 i 2.90kilka dni potrzeba
tak moje doświadczenie podpowiada a śmigam na fx od 2006 zobaczymy kto lepiej rynek kuma ja czy nowy123
https://www.tradingview.com/x/anLCMol3
ale tak to już jest jak się bierze za milion crossów a do tego wszystkie indeksy świata chce się ogarniać, to wiadomo
trwałe pokonanie 3,00 wykluczam.
i nie będę tu powtarzał dlaczego
ale L na USDPLN z poniedziałku już zamknięte, mogą być spadki po świecy dziennej wnioskując
Swing
skromne tp na kablu zaliczone do jutra
-
- Gaduła
moim zdaniem to np na edku najnizsza cena na zakup bo jest prowzrostowy, na kablu oczekuje od 20 do 40 pips korekty przed srednioterminowym longiem tak jak na edku
koks pisze:na pierdylion to mówiłes już o 2,95 w poniedziałek, 'pewniak'lukpiasek pisze:na pierdylion procent 3.06 nie będzie tylko 2.98 a pozniej 2.95 i 2.90kilka dni potrzeba
tak moje doświadczenie podpowiada a śmigam na fx od 2006 zobaczymy kto lepiej rynek kuma ja czy nowy123
ale tak to już jest jak się bierze za milion crossów a do tego wszystkie indeksy świata chce się ogarniać, to wiadomo
ale L na USDPLN z poniedziałku już zamknięte, mogą być spadki po świecy dziennej wnioskując
to tak jak z jego 1 40 weszonymi a co sie stalo
kolejne 3,00 - kolejny duży Long, tyle w tej sprawieNowy123 pisze:koks pisze:na pierdylion to mówiłes już o 2,95 w poniedziałek, 'pewniak'lukpiasek pisze:na pierdylion procent 3.06 nie będzie tylko 2.98 a pozniej 2.95 i 2.90kilka dni potrzeba
to tak jak z jego 1 40 weszonymi a co sie stalo

na razie jest zadyszka i jeśli dziś się skończy na tym poziomie to jutro prawdopodobne są bardziej spadki (ale dzień raczej stabilny)

Swing
fakt sądziłem że bedzie szybciej ale nie było a ten podjazd do góry mnie zaskoczył nieco tylko że 3gr na u/pln to nie wiele dla mnie nie skalpuje na tym tylko zbieram po min, 10gr aczkolwiek przyznaje że wzrost mnie zaskoczył sam w sobie bynajmniej nie siłąkoks pisze:na pierdylion to mówiłes już o 2,95 w poniedziałek, 'pewniak'lukpiasek pisze:na pierdylion procent 3.06 nie będzie tylko 2.98 a pozniej 2.95 i 2.90kilka dni potrzeba
jestem pewny na 99% że trwale pokonają 3zł i utrzymają się poniżej przez kilka tygodni i tak samo jestem pewny że edek w czerwcu bedzie jeszcze po 1.4 - zapiszcie i oprawcie w ramke a poniżej 1.34 nie zejdą
ps. lubie sie droczyć z nowym 123 a skoro on pisze 3.06 to ja całe depo w eS ciągle gram przeiwko niemu i depo mi rośnie jak na drożdzach wieczorem wstawie detailed statement może

Ostatnio zmieniony 11 cze 2014, 18:22 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Gaduła
1.68 pomacane, można wracać ? 

lukpiasek, zbierasz 10 gr na PLN? ciężka sprawa jak mamy od lutego konsolę 7 groszową, której nawet Ukraina nie wzruszyła
ja kosze po 200 pipsów i jestem wesół, ale nie gram na siłę tylko czekam dobrego momentu by zaatakować niczym kuna

ja mam zdanie dokładnie odwrotne, a takie że eurusd będzie spadał (co prawda jest to zależne w dużej mierze od tego co zrobi ebc (bo fomc/fed wiadomo już co zrobi), ale raczej to będą działania spadkowe dla eurusd (ale pamiętamy
rok dolara")
i też 99% szans na to, że NIE przebiją 3,00
ale zdania się zmieniają, trzeba je dostosować co do stanu rynku i nie piramidować 

ja mam zdanie dokładnie odwrotne, a takie że eurusd będzie spadał (co prawda jest to zależne w dużej mierze od tego co zrobi ebc (bo fomc/fed wiadomo już co zrobi), ale raczej to będą działania spadkowe dla eurusd (ale pamiętamy
rok dolara")
i też 99% szans na to, że NIE przebiją 3,00

Ostatnio zmieniony 11 cze 2014, 18:24 przez koks, łącznie zmieniany 1 raz.
Swing