ja tam L już zasadziłem co będzie zobaczymysureshot pisze:na w mowisz, w sumie mozliwe, na forexie nie ma rzeczy niemozliwych, tylko do linii szyi prawie 300 pipsow, przed nowym rokiem sie dowiemy):), albo i nie
DayTrading: Środa 11.06.2014
Re: DayTrading: Środa 11.06.2014
chyba s, pewne zalety sa ,przynajmniej mozesz zamknac platforme na minimum pol roku, zamiast denerwowac sie dzien w dzien 
G/U H4
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Naprawdę wierzysz, że jego pozycje wpływają na ruch ceny?tomek123 pisze:Witam tak jak pisałem pierwszy w zulu buy na edku i jazda w dół oto cały forex biliony $ ciekawe a tak łatwo zmanipulowany
Re: G/U H4
widzę że młotek na H1 nie robi większego wrażenia
5700 ludzi + rachunki ich u innych brokerów myśle że ma to jakiś wpływ tylko nie wiemy jak oni sie zachowają jakiego SL maja i jaki depo
Gdzie widzisz ten młotek? Bo nie mogę dojrzeć?jasiek13n pisze:widzę że młotek na H1 nie robi większego wrażenia
Jeśli tak to się nie nazywa to przepraszamwesoly pisze:Gdzie widzisz ten młotek? Bo nie mogę dojrzeć?jasiek13n pisze:widzę że młotek na H1 nie robi większego wrażenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Średnio mi to wygląda na młotek, a po drugie powinien wystąpić przy trendzie spadkowym, a nie wzrostowym. Aczkolwiek również mogę się mylić, może wypowie się ktoś kto ma nieco większe pojęcie ;p
teoria teorią gram co widzę