DayTrading: Poniedziałek 09.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 cze 2014, 00:00

Wzrost
8
42%
Bez zmian
4
21%
Spadek
7
37%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 09.06.2014

Nieprzeczytany post autor: pedro »

harymilloki pisze:Tylko dlaczego złoto nie chce rosnąć :( I stohastic na d1 mi się nie podoba. Choć nie korzystam zbytnio z oscylatorów to akurat dzisiaj mi się to nie podoba. Ogólnie złoto zamarło:( A miało być tak pięknie, liczyłem na jakiś silniejszy zdecydowany ruch do góry na tych poziomach. Chyba że może trzeba poczekać aż DAX i SP500 w końcu dobiją.

przeciez rosnie dzis :) +0.27% na teraz... docierają do magicznej blokady na 1257.50 ... zobaczymy co zrobi cena na tym poziomie : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

domin79 pisze:
jak się spojrzy na eur/gbp to euro się będzie w krótkim terminie osłabiać, więc lepszy trejd wobec dolara na długa pozycję to kabel nie edek
wyjaśnisz mi jak na podstawie wykresu eurgbp określisz że euro się będzie osłabiac a funt umacniac? a może obie waluty się będę umacniac lub osłabiac tylko jedna wolniej, a druga szybciej i wtedy jaki będzie kierunek? taki sam czy inny?

Liczę na merytoryczne wyjaśnienie :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

3,010 ladnie u pln

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

domin79 pisze:jak się spojrzy na eur/gbp to euro się będzie w krótkim terminie osłabiać, więc lepszy trejd wobec dolara na długa pozycję to kabel nie edek
sądzę że się mylisz... siła funta jest aktualnie dyskontowana przez e/g - większość instytucji kupuje funta za euro bo za dolary jest poprostu za drogi... cofniecie g/u do okolic 1,66 spowoduje zmiane , chyba że po drodze pojawią się dane które zmienią układ sił...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

pedro pisze:
harymilloki pisze:Tylko dlaczego złoto nie chce rosnąć :( I stohastic na d1 mi się nie podoba. Choć nie korzystam zbytnio z oscylatorów to akurat dzisiaj mi się to nie podoba. Ogólnie złoto zamarło:( A miało być tak pięknie, liczyłem na jakiś silniejszy zdecydowany ruch do góry na tych poziomach. Chyba że może trzeba poczekać aż DAX i SP500 w końcu dobiją.

przeciez rosnie dzis :) +0.27% na teraz... docierają do magicznej blokady na 1257.50 ... zobaczymy co zrobi cena na tym poziomie : )
Wiem wiem ... Ale chodzi mi że ten ruch od dołka jest jakiś taki z DUPY :) (inaczej nie mogę tego określic :) ) ZOBACZYMY jak to będzie :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

harymilloki pisze:
pedro pisze:

Wiem wiem ... Ale chodzi mi że ten ruch od dołka jest jakiś taki z DUPY :) (inaczej nie mogę tego określic :) ) ZOBACZYMY jak to będzie :)
rośnie, pomalutku, drobi jak gejsza, ale... w dobrą strone : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

harymilloki pisze:
pedro pisze:

bo to jest srakazm nie odbicie i jeszcze złoto pokaże dobry zdupping w dół ;) :mrgreen: :564:

a najgorszym znakiem dla dalszych wzrostów na złocie będzie to jak s&p zacznie spadać(korekcyjnie) a w tym czasie złoto też bedzię spadać to wtedy 1180 will see soon (kilka dni)
przy tej okazji edek powinien pójść mocno w górę
ale spoko na razie to tylko hipoteza ;) :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

a co wy z tym spadaniem sp, slysze te wrozby drugi rok a piorunstwo ciagle rosnie..

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Chyba zaczeli sie wkoncu klepac po tylkach :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

Czy to jest spadająca gwiazda? W dodatku potwierdzająca się?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany