Loose_wawa pisze:o_O wolne u niemiaszków? co za okazjasureshot pisze:nikt nie prognozuje nikt nie trejduje??, wolne tylko we francji i niemczech, polscy trejderzy wolnego nie maja
zielone świątki ...
Loose_wawa pisze:o_O wolne u niemiaszków? co za okazjasureshot pisze:nikt nie prognozuje nikt nie trejduje??, wolne tylko we francji i niemczech, polscy trejderzy wolnego nie maja
prognozuję dziś test 2.95 conajmniejkoks pisze:usd/pln 2,9974, radzę obserwować
test 2,95 to albo chciejstwo albo będzie zaprzeczeniem elliotta (gdzie właściwie to 3,00 - 3,01) to rejon, którego opuścić dołem nie możnalukpiasek pisze:prognozuję dziś test 2.95 conajmniejkoks pisze:usd/pln 2,9974, radzę obserwować
Źle mnie zrozumiałeś, b nie jest nowym szczytem. Po rozbudowanej korekcie abc w czwartek uformował się szczyt fali BC. Po świecy i obrotach widać, że jakiś duży gracz w miejscu gdzie mali chcieli sprzedawać zrealizował swój zysk i dlatego świeca na D1 wygląda tak okazale. Jeśli ta korekta dobiegła końca i zakładamy, że nie będzie to układ bardziej skomplikowany to po korektach występuje impuls, który teraz będzie miał swoje pole do popisujen-yy pisze:b nowym szczytemmodzel1991 pisze:Witam,
Po wejściu takiego dużego gracza w pozycje L wydaje się, że poziomy 1.3950 mają duże prawdopodobieństwo kolejnego przetestowania pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że jeszcze możemy nawet zobaczyć ponad 1.40 na edkuKrótkoterminowo jednak może jeszcze cena zejść w okolice 1.3580 chociaż mam nadzieje, że już tak nie będzie
![]()
![]()
możesz to jakoś wyjaśnić?
Ciekawe jak w takiej sytuacji będzie się zachowywać?lukpiasek pisze:dax fut. działa i tak