DayTrading: Piątek 06.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 06.06.2014
sie nam moze szykowac fajne L na tym linie a ja kg owybija to bedzie rajd na USD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ano zgodnie z planemharymilloki pisze:No i co z tym kablem panie CIAPUL?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Kabel odbił od TL, wrócił do kanału i na powrocie zaserwował nam spadającą gwiazdę. Myślę, że jest potencjał w tym ruchu - dolna banda i 1.6660?
@Ciapul - zawsze mi się mylą, ale przesłanie mają to samo. Grunt, to potwierdzenie.
@Ciapul - zawsze mi się mylą, ale przesłanie mają to samo. Grunt, to potwierdzenie.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2014, 17:13 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
żeby nie powiedzieć gwiazde wieczorną i to już potwierdzoną...cajto pisze: na powrocie zaserwował nam spadającą gwiazdę. Myślę, że jest potencjał w tym ruchu - dolna banda i 1.6660?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Czyli nie widzicie dalszych wzrostów na kablu? Myślałem że już polecimy na 1,71600 w czerwcu a tu taka niewiadoma.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Zamykam shorta na AUD/USD, cena nie zachowuje się tak jakbym tego oczekiwał.
Harry... odsyłam Cie do Twojej stopki...harymilloki pisze:Czyli nie widzicie dalszych wzrostów na kablu? Myślałem że już polecimy na 1,71600 w czerwcu a tu taka niewiadoma.
- harymilloki
- Maniak
Wiem wiem ... Taki trochę ostatnio rozkojarzony jestem bo nie idzie tak jak miało iść:) Ale w sumie to dopiero początek miesiąca. Okaże się co wykombinują grubokasiaści bankierzy oraz fundusze hedgingoweCiapul pisze:Harry... odsyłam Cie do Twojej stopki...harymilloki pisze:Czyli nie widzicie dalszych wzrostów na kablu? Myślałem że już polecimy na 1,71600 w czerwcu a tu taka niewiadoma.

"cierpliwość popłaca..."
z tego co pamiętam to miałeś kiedys scenariusz podobny do tego co teraz jest grane....harymilloki pisze:Wiem wiem ... Taki trochę ostatnio rozkojarzony jestem bo nie idzie tak jak miało iść:) Ale w sumie to dopiero początek miesiąca. Okaże się co wykombinują grubokasiaści bankierzy oraz fundusze hedgingowe
to c o teraz