DayTrading: Czwartek 05.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 cze 2014, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
3
10%
Spadek
12
41%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

atlanticos pisze:edek d1 - aktualizacja
https://www.tradingview.com/x/9Wc5U4T8

i edek h4 - aktualizacja
https://www.tradingview.com/x/79joFhHN

jak widać oba kanały trzymają mają się dobrze - na h4 naruszony ale zamknięcie świecy wiele mówi
miesiąc temu:

https://www.tradingview.com/v/kVLulUZ3/

mam nadzieję że się spełni :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

laranja pisze:.......zacznie TLTRO. Wieczna hossa. :d
LTRO, juz cos takiego było, obecne wzrosty które trawały do 1,39 byly spowoowanymi wlasnie splatami LTRO
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

pitu pitu i sobie poszedł :( wujek MARIO BROOS BOOS :) Przez którego straciłem troszeczkę depo :(
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

laranja pisze:
Nowy123 pisze:teraz tylko i wylacznie obserwacja inflacji w UE kazdy wzrost to bedzie gra w druga strone :)

chorym systemi zyjemy ale coz a koniec bedzie bardzooo bolesny gdy te sztucznie pompowane BANKI na indeksach popękają to 2008 bedzie pikus przy tym
Nowy, może i chory, ale lepszego nikt nie wprowadził. Trzeba zarabiać na tym co jest. :D
[img]Ludzie%20w%20bankach%20centralnych%20mają%20głowy%20k%20naarku%20i%20wiedzą,%20co%20robią,[/img] przynajmniej na tyle na ile da się to przewidzieć. To, że wcześniej nie było takich dużych akcji, jak QE, czy teraz TLTRO nie oznacza, że na pewno wyniknie z tego katastrofa. Chyba za bardzo wybiegasz w przyszłość, w końcu te działania służą konkretnym celom.

Wziąłem S na SP500 po 1923, liczyłem się ze wzrostami do piątku, ale w takim razie to mogą wcale nie robić korekty jutro. Jak sądzicie? Draghi jest pozytywny dla akcji. Skończy się QE, zacznie TLTRO. Wieczna hossa. :d

zarabia sie zarabia przeciez pokazywalem gdzie leci edek jak bedzie cieci stop i jeszcze jakies LTRO :)

to zdanie wymazac oni graja na czas drukujac pusty pieniadz i by ty ja i inni placili za dlugi zaciagniete przez durnych politykow

2008 FED :) i glowa na kraku mieli ???? co ty myslisz ze nie wiedziali ze BANKA jest tak jak teraz nie wiedza hihih ale to ne wazne wazne ze koledzy krocie zarobili na tym i w kolo powtarzanie SZALOMA marionetki BERNANKE ze nie ma banki jest wszystko ok :)) za nim JELONKA i inni czlonkowie 2008 2007 a ty mi mowisz o glowie na karku :) nie trfiles tutaj nigdy w historii drukowanie pustego papiera nie konczylo sie dobrze a teraz to juz na skale swiatowa drukarnie dzialaja..a kto pozniej za to zaplaci ty ja spoleczenstwo danego kraju a im jest inflacja bankstera potrzebna w jednym celu :)) jak i polityka by wizualnie zmniejszyć dlug panstw a placi kowalski chory sytem :)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Nowy123 pisze: 2008 FED :) i glowa na kraku mieli ???? co ty myslisz ze nie wiedziali ze BANKA jest tak jak teraz nie wiedza hihih ale to ne wazne wazne ze koledzy krocie zarobili na tym i w kolo powtarzanie SZALOMA marionetki BERNANKE ze nie ma banki jest wszystko ok :)) za nim JELONKA i inni czlonkowie 2008 2007 a ty mi mowisz o glowie na karku :) nie trfiles tutaj nigdy w historii drukowanie pustego papiera nie konczylo sie dobrze a teraz to juz na skale swiatowa drukarnie dzialaja..a kto pozniej za to zaplaci ty ja spoleczenstwo danego kraju a im jest inflacja bankstera potrzebna w jednym celu :)) jak i polityka by wizualnie zmniejszyć dlug panstw a placi kowalski chory sytem :)

chory, i pasc powinien, ... powrót do wymiany barterowej, albo muszelek ... i nikt nie spłaca kredytow :)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

bllixu
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bllixu »

cale depo LONG na edku czas zaryzykowac :D

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

pedro pisze: chory, i pasc powinien, ... powrót do wymiany barterowej, albo muszelek ... i nikt nie spłaca kredytow :)
i będziemy grać PACIOREX ;) z Indianami (nie mylić z Oandianami ;))
:D

eur/zar szaleństwo zakupów... ;) masakrator pipsów
złoto raczej UP.

i giełda down. Tego się trzymam teraz. A wy?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

wczoraj chyba cos pisalem o FIB czasowym na dzis HT i na SP500
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

nigdy dax'a nie grałem... ale mialem S oczekujace na 10000 ... i wskoczyło... nie narzekam, ale nie umiem tego poprowadzic ... @Nowy, masz jakieś kryski ? : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

bllixu
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bllixu »

panowie skad wiedzieliscie ze dzisiaj bedzie przemawial ten ziomek , chodzi mi o to czy bylby ktos na tyle mily i podal jakies dobre zrodlo informacji , np takich jak ta

Zablokowany