DayTrading: Czwartek 05.06.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
A złoto ???????? Sobie czeka 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
tylko że nikt nie chce kredytów, a Ci co chcą dostac nie mogą... gdzie popłynie pieniądz? : ) ... w dax pewnie, sp500, nikkei i może naszemu iwruk dołkowi coś skapnie ; )DavidFx pisze:banki komercyjne będą musiały płacić za przechowywanie środków na rachunku w EBC. W ten sposób bank centralny chce pobudzić akcję kredytową skierowaną do gospodarstw domowych oraz małych i średnich przedsiębiorstw
i wszystko jasne ;-)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jaki broker?Robol pisze:Tylko u mnie jest caly czas 2.2. i wybilo wlasnie o 2.2ZielonaMgielka pisze:Normalka na takich danych kiedy spread sie mocno poszerza.Robol pisze:Mam prośbe czy może mi ktoś wysłać screen edka na m1. bo to az niemozliwe jest jak moj broker XM wycial SL mi. Dziekuje wszystkim.
bo mi wywalilo tak: perfekcyjnie wrecz
http://www.mql5.com/en/charts/1962427/e ... g-point-of
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Zielona Mgiełka XM. chodzi mi czy naprawde tak to wyglada czy mnie idealnie wybilo czy poprostu broker sobie troszke wykres podciagnal.
"Wystarczy że określisz dobrze kierunek ruchu ceny a możesz stać się bogaty, o ile wiesz kiedy zamknąć pozycje"
FF: http://www.forexfactory.com/gerwazy#28
FF: http://www.forexfactory.com/gerwazy#28
dokladnie tak jest jak piszesz kasa poplynie w gieldy i bedziemy pompowac daxa w kosmospedro pisze:tylko że nikt nie chce kredytów, a Ci co chcą dostac nie mogą... gdzie popłynie pieniądz? : ) ... w dax pewnie, sp500, nikkei i może naszemu iwruk dołkowi coś skapnie ; )DavidFx pisze:banki komercyjne będą musiały płacić za przechowywanie środków na rachunku w EBC. W ten sposób bank centralny chce pobudzić akcję kredytową skierowaną do gospodarstw domowych oraz małych i średnich przedsiębiorstw
i wszystko jasne ;-)

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
wycieczka na marsa i z powrotem ... a inflacji i pkb nadal nie bedzie : )DavidFx pisze:dokladnie tak jest jak piszesz kasa poplynie w gieldy i bedziemy pompowac daxa w kosmospedro pisze:tylko że nikt nie chce kredytów, a Ci co chcą dostac nie mogą... gdzie popłynie pieniądz? : ) ... w dax pewnie, sp500, nikkei i może naszemu iwruk dołkowi coś skapnie ; )DavidFx pisze:banki komercyjne będą musiały płacić za przechowywanie środków na rachunku w EBC. W ten sposób bank centralny chce pobudzić akcję kredytową skierowaną do gospodarstw domowych oraz małych i średnich przedsiębiorstw
i wszystko jasne ;-)
Jutro też jest dzień.
- harymilloki
- Maniak
Ciekawe jak zareagują inwestorzy na giełdach ..... Skoro banki będą płacić to nie wiem czy warto w nie inwestować:)
"cierpliwość popłaca..."
- atlanticos
- Maniak
najwyzej byla w admiralu 3643, a na tradingview 36426
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ZielonaMgielka
- Maniak
Tak to wyglada. 1.3644 na Dukasie.Robol pisze:Zielona Mgiełka XM. chodzi mi czy naprawde tak to wyglada czy mnie idealnie wybilo czy poprostu broker sobie troszke wykres podciagnal.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 14:22 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.