DayTrading: Środa 04.06.2014
Re: DayTrading: Środa 04.06.2014
Kilka opcji na AUD / USD H4
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Optowałbym raczej za górą.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
uwzględnij tylko fakt, że oczekiwania są tak wielkie, że znając chęć EBC do działań trudno będzie je spełnić...MaciejWLKP pisze:Bzdury panie piszesz, co prawda specjalista od fundamentów ze mnie żaden ale nie trzeba być ekonomistą żeby zinterpretować poprawnie dane z zeszłego miesiąca. Gospodarki UE nie są najlepszym stanie, nawet motor napędowy czyli Niemcy mają problemy. Zobacz jakie były dane w maju produkcja przemysłowa w Niemczech w dół, mniejsze zamówienia w przemyśle (Niemcy i Francja), mniejsza sprzedaż detaliczna, gorsze PMI dla przemysłu dla Niemiec za maj..... itd. etc.Sankcje gospodarcze nałożone na Rosję, oraz nałożone przez Ruskich na UE robią swoje. W Stanach coraz mniejszy dodruk i po długiej zimie mają całkiem dobre dane i bardziej wyrównane niż w UE.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jestem tego samego zdania jezeli citi lkaduje pozycje długie na edku nie siły będzie wielkie wyleszczanie do 1,42 później ponowna panika w EBC i do dopiero od tego poziomu reakcja na dezycje Mario i wrócimy do obecnego stanu ile to będzie mozna zgarnac pipek ja już 1,5 lota zagospodarowałam 

chciwość jest dobra
- magura2004
- Pasjonat
kabel,
jakoś nie korci mnie ta para,
jakoś nie korci mnie ta para,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fundamenty fundamentami a wykres czesto prawde mowi. tak jak pisałem wczoraj edek tak czy siak dla mnie DOWN. kwestia gdzie bedzie najlepiej sie podłaczyc do ruchu down. dla mnie idealnym miejscem na short jest 1,3770
(no moze tez jeszcze 1,3690)
pewnie powiecie ze sporo do niego brakuje, ale czyz samym edkiem spekulant zyje...?

pewnie powiecie ze sporo do niego brakuje, ale czyz samym edkiem spekulant zyje...?

a może 1.45 albo 1.5 do jesieni ?pkubiu pisze:jestem tego samego zdania jezeli citi lkaduje pozycje długie na edku nie siły będzie wielkie wyleszczanie do 1,42 później ponowna panika w EBC i do dopiero od tego poziomu reakcja na dezycje Mario i wrócimy do obecnego stanu ile to będzie mozna zgarnac pipek ja już 1,5 lota zagospodarowałam
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Pasjonat
pkubiu a ty jeszcze nie na leczeniu nałogu hazardowego? czy wszystko ci jedno i jesteś już od rana na haju?
1.42? kobieto odstaw te leki albo dragi. U kogo teraz się zadłużyłaś?

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
kangur
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
I znowu zostałem zjechany za bzdury
Chyba będzie agresja 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"