Problem z instalacją Bossafx

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
GrotG4
Uczestnik
Uczestnik

Problem z instalacją Bossafx

Nieprzeczytany post autor: GrotG4 »

Witam, mam problem z instalacją platformy MT4. Podpisałem umowę z BOś Bankiem, ściągnąłem plik instalacyjny ale przy jego uruchomieniu wyskakuje napis "wystąpił problem z aplikacją bossafx4setup.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.". Dodam że wcześniej miałem zainstalowane demo i wszystko działało poprawnie. Zrobiłem przywracanie systemu ale to nic nie dało. Przeskanowałem system antywirusem ale to również nie pomogło. Jeżeli ktoś może mi pomóc to był bym wdzięczny.

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Re: Problem z instalacją Bossafx

Nieprzeczytany post autor: lucek »

GrotG4 pisze:Witam, mam problem z instalacją platformy MT4. Podpisałem umowę z BOś Bankiem, ściągnąłem plik instalacyjny ale przy jego uruchomieniu wyskakuje napis "wystąpił problem z aplikacją bossafx4setup.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.". Dodam że wcześniej miałem zainstalowane demo i wszystko działało poprawnie. Zrobiłem przywracanie systemu ale to nic nie dało. Przeskanowałem system antywirusem ale to również nie pomogło. Jeżeli ktoś może mi pomóc to był bym wdzięczny.
Próbowałeś uruchomić jako administrator?
No pain, no gain

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Spróbuj też zrobić porządek w rejestrze. Jeśli to nie pomoże to najłatwiej będzie zainstalować MT4 na innym komputerze i skopiować folder na drugi komputer lub ściągnąć platformę innego brokera i zalogować się na niej na serwer Bossy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Kup nowy komputer :twisted:
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

ODPOWIEDZ