DayTrading: Wtorek 03.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 cze 2014, 00:00

Wzrost
12
48%
Bez zmian
7
28%
Spadek
6
24%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 03.06.2014

Nieprzeczytany post autor: freakout »

ByQ pisze:Te rady akurat możecie sobie darować. Zarabiam wystarczająco dużo kasy ze mogę akurat pozwolić sobie na pewna nonszalancje w postaci luźnego postrzegania rynku bo jest mi to zupełnie nie potrzebne do niczego. Myślałem po prostu ze dojde do swoich celow dzięki temu szybciej ale widzę ze trzeba tu używać mózgu wiec podziękuje, nie chce mi się po kilku godzinach pracy w biurze związanej z moim wykształceniem.

Sorry za ot.
czyli jak pracujesz w biurze to mózgu nie używasz? :d

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

ByQ pisze:
Wiedziałem ze to napiszesz dlatego to napisałem ;) i co, pewnie się podbudowales dzięki temu po iewaz myślisz ze myślisz na takim poziomie ze daje ci to większe prawdopodobieństwo wygranej i pewnie jeszcze myślisz ze to myślenie jest prawidłowe nie ;)?
ja się nie muszę dowartościowywać, uwierz mi... A co do myślenia to możesz o tym nie wiedzieć ale czasem się przydaje... ;) :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

ByQ pisze: Wiedziałem ze to napiszesz dlatego to napisałem
(to już dla mnie wysoce zaawansowana technologia)

Baca piłuje gałąź na której siedzi.
Turysta widząc co robi baca, mówi:
- baco zaraz spadniecie
- nie spadnę odpowiada baca

Za chwilę baca spada na ziemię i mówi:

- prorok jakiś czy co?

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

ByQ pisze:
atlanticos pisze:
ByQ pisze: ale widzę ze trzeba tu używać mózgu wiec podziękuje
padłem :mrgreen:
Wiedziałem ze to napiszesz dlatego to napisałem ;) i co, pewnie się podbudowales dzięki temu po iewaz myślisz ze myślisz na takim poziomie ze daje ci to większe prawdopodobieństwo wygranej i pewnie jeszcze myślisz ze to myślenie jest prawidłowe nie ;)?
a ja mysle , ze znowu masz MC i smucisz :(

swoja droga ciekawe co po tak slabym dzisiejszym odczycie mario ? musza podniesc aby bylo z czego spadac na edku bo taka okazaj jak za dwa dni dlugo sie nie powtorzy :)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

ByQ pisze:Myślałem po prostu ze dojde do swoich celow dzięki temu szybciej ale widzę ze trzeba tu używać mózgu wiec podziękuje, nie chce mi się po kilku godzinach pracy w biurze związanej z moim wykształceniem.
a jaka to ta praca zgodna z wykształceniem ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

freakout pisze:
czyli jak pracujesz w biurze to mózgu nie używasz? :d
przy obsłudze łopaty też należy myśleć - przynajmniej tak uważam

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

a pozniej mamay 70 80 pisa wyzej nastepne podwojne fibo :)

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Hej. Znowu się chłopaki przekomarzacie. :) Ja jak to ostatnio bywa zagladam co jakiś czas. Złośliwosc losu.Jak juz mialam wrocic pelną gębą na fx to teraz niańcze syna z różyczką w domu :/ Ale co tam. ZErkam żeby być na bieżąco.
Ciapul co dalej z GU? mam elke od 1.6700 i stawialam że dotrzemy ponad 1.68 ale teraz juz sama nie wiem. Jak to widzisz obecnie?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
ByQ
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ByQ »

Ciapul - zwykła, szara, komputer, biurko i te sprawy. Mam na głowie tyle co każdy i zarabiam tyle co większość i tego się trzymaj. Od kilku lat jestem zdania, że kapusta lubi cisze.

Dobra kończymy to :)
Podsumowując:
1. Nie mam MC
2. Zakładając, że nie mówiłem prawdy i gram z powodzeniem, mam na rachunku grubo ponad 200 k nie dostałbym wykładu o ekonomii i nagłych rad ekspertów co dowodzi, że nie macie racji.
3. Zakładając, że napisałbym post wcześniej, że kupiłem kamienną wannę od Igusa za 25k również byście tego nie napisali co również dowodzi, że nie macie racji.

Dlatego, że:
1. ?Jeśli ktoś nie odnosi sukcesów na rynku forex to nie musi być gorszy lub lepszy:

bo:
1. Może mu się NIE CHCIEĆ myśleć a nie dlatego, że NIE POTRAFI myśleć

Pisząc to z sarkazmem i patrząc na kontrofensywę niektórych użytkowników można wysnuć zatem dwa wnioski:

1. Czujecie się lepsi bo ktoś napisał, że zarabia mniej na FX
2. Czujecie, że dostaliście prawo do pouczania kogoś w momencie kiedy NIKT was o nic nie pytał tylko stwierdził fakt.

BTW. Kamienną wannę naprawdę sobie sprawiłem, serio. Polecam, ładnie się komponuje w domu, szczególnie jeśli ma się w łazience szyby i widok na ogród. Mój tato jest kamieniarzem ale wolałem zapłacić i kupić w całości.

AUD /USD D1
HFT's: 0.9230
Cel: 0.9380

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

jestes b. elokwentny i niesamowicie szczery co raczej rzadko w sieci sie zdarza. Kibicuje Ci z Ausi bo też głebiej tam zasiadłem a własnie cos sie zaczyna sie ruszac
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

Zablokowany