A potem jak mu każesz to samo zrobić przy kapitale 100 czy 500 tys (o większych nawet nie wspominam) to możesz mu nocnik w zastawie z laptopem dać

Dla mnie regularne 10% miesięcznie jest więcej warte niż 100% jednorazowo

Dalej trzymam.cajto pisze:Gratuluję udanych trejdów i dobrych zysków. ByQ, dalej trzymasz L na Aussie?Ciapul pisze:spoko... mi wystarczyByQ pisze:Slabo, oj strasznie slabo. Mi dzisiaj 30k wpadlo...
już wypłacone, jutro na koncie
Zawsze mnie bardziej interesowało nie ile kto zarobił w walucie, a w %.
Co z tego, że dziś 2.5k jak wczoraj i przed wczoraj było pewnie -2k. Bo nie wierze żebyś codziennie zarabiał 2.5k, jakby tak było to nie pisałbyś tu, nie w tym stylu i nie w tym wieku i nie na tym forum.Ciapul pisze:Wuza pisze:Z autami na prąd jest jak z przejściem na wegetarianizm...
Niby wszystko fajnie i w ogóle ale po co się oszukiwać jedząc liście zamiast polędwicy ?)![]()
Zapraszam, choć ja miałem na myśli jazde zgodną z przepisami...Wuza pisze:Wpadnę na korepetycje ) ilość punktów ogranicza pewne manewry skracające drogę do domu:)
-- Dodano: wt 03-06-2014, 17:53 --
@cajto : na hedge'ach da się zarobićCiapul pisze: ustawiam się pod obronę 6730 i ewentualne potwierdzanie podwójnego szczytu na M15 -
wczorajsze L zamknięte na SL
jeszcze jedno S i dla obu S TP 6731
potem sell stop 6721
dziś 2,5 k
Bemowo1 pisze:ejek dla przypomnienia
Widzisz problem polega na braku umiejętności czytania ze zrozumieniem bo ja pisałem że na hedge'ach zarobiłem 2.5k - nigdzie nie pisałem że codziennie tyle zarabiam = to dotyczyło wczorajszej dyskusji nt tego sposobu zabezpieczania pozycji.ByQ pisze:Co z tego, że dziś 2.5k jak wczoraj i przed wczoraj było pewnie -2k. Bo nie wierze żebyś codziennie zarabiał 2.5k, jakby tak było to nie pisałbyś tu, nie w tym stylu i nie w tym wieku i nie na tym forum.
Także wybacz ale mało miarodajny jest ten Twój post.
i właśnie dlatego nie zarabiasz... jak zrozumiesz to zacznieszByQ pisze:
Sumarycznie jestem 7 k do tyłu. Dwa lata gry. 3 x MC. Dopiero od 3 miesięcy nie tracę ale teżnie zarabiam. Utrzymuję kapitał na poziomie 1500 - 2500 zł i nic cholery nie mogę więcej zarobić... no ale plus też taki, że już nie tracę tego. Tyle samo tracę ile zarabiam i tak od 3, 4 miesięcy. Ale do dzisiaj nie rozumiem jak można na tym zarabiać i komu to przynosi regularne zyski.