Działający Robot Forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

Działający Robot Forex

Nieprzeczytany post autor: Robek86 »

Uwaga uwaga sprzedam sprawny i działający robot forex. Żadne oszustwo z allegro czy e - bay.

Mój autorski robot, bez ładnej medialnej nazwy, kolorowych zdjęć, czy chwytów marketingowych, albo fałszywych wyników z demo czy z wyników historycznych. Udostępniam prawdziwe dane z konta real na dowód że działa (tylko dla zdeklarowanych i konkretnych kupców). Dane będę dostępne z datą do 23.05 (ze względu na ochronę mojej prywatności), wgląd również do konta na myFXbook i szczegółowych statystyk.
Robot działa sprawnie na 2 dedykowanych parach walutowych, dając zysk rzędu kilkanaście procent miesięcznie bez zaangażowania czy nadzoru człowieka, zarabia codziennie, nawet na najmniejszych kwotach i kontach micro, rachunek może być prowadzony w dowolnej walucie, możliwość sterowania lotami i ryzykiem, szczegóły działania systemu na PW, pomoc i wsparcie po zakupie.

Wszelkie szczegóły, cena (do negocjacji), pytania na PW (nie chcę wszystkim ujawniać strategii), maksymalna ilość kopii do sprzedania to 2 sztuki (decyduje prędkość zgłoszenia i wysokość wynegocjowanej ceny), przy kupnie podpiszemy zobowiązanie by nie rozprzestrzeniać dalej automatu.
Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami, automat działa na MT4

luxtorpeda

Re: Działający Robot Forex

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

Dlaczego nie chcesz opublikować wyników (np. na myFxBook) publicznie? Boisz się, że ktoś bardziej doświadczony Ciebie zdemaskuje?

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Wszystko zależy od kiedy zacząłeś testować ( okres testu ), bo ja np. mam kilka własnych EA, które zarabiają fajnie przez ostatnie kilka miesięcy, ale jak wpuszczę test ( backtest lub liczenie ręczne z wykresu ) na dalszy okres to już traci. I tak jest z większością EA. No chyba, że to jest jakiś martygnał to wtedy zawsze zarobi, w każdych warunkach rynkowych - dopóki nie straci wszystkiego na raz.
Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

To nie test, zadaniem robota jest zarabianie, robot który zarabia tylko na demo albo backtestach nie zarabia, więc oferuje coś co mi dało już jakieś pieniądze. Robot można jak najbardziej "regulować" poprawiać i zmieniać charakterystykę by go dostosować do rynku waluty czy wysokości depozytu.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Robek86 pisze:...oferuje coś co mi dało już jakieś pieniądze...
W jakim okresie ?
Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

Około 2 miesięcy. Wcześniej działał rok na innym koncie i zarobił około 1000%, ale nie podsyłam myFXbook, bo ta osoba nie chce by ktoś oglądał jego wyniki.

Awatar użytkownika
quant
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: quant »

Robek86 pisze:Około 2 miesięcy. Wcześniej działał rok na innym koncie i zarobił około 1000%, ale nie podsyłam myFXbook, bo ta osoba nie chce by ktoś oglądał jego wyniki.
No to dwa miesiące to w ch.... czasu :mrgreen:

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

ha ha ha no lata świetlne ;)

ODPOWIEDZ