DayTrading: Wtorek 03.06.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 03.06.2014
Ja miałem i się wynioslem ... edek spread 1.6 czy nawet 1.8 ...
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Wszystko mamcajto pisze:Masz stare L i nowe S, czy tamta L zamknąłeś?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
EDEK ale bankstera miesza hahaha
-- Dodano: wt 03-06-2014, 11:02 --
czekam na MAriona jak tylko stopy obetnie i reakcje
a teraz niech sie bawia banksterzy
-- Dodano: wt 03-06-2014, 11:02 --
czekam na MAriona jak tylko stopy obetnie i reakcje

a teraz niech sie bawia banksterzy

- modzel1991
- Stały bywalec
a gdzie teraz się przeniosłeś? mam co do nich coraz więcej zastrzeżeń, platforma w najważniejszych momentach się zacinaMatthew414 pisze:Ja miałem i się wynioslem ... edek spread 1.6 czy nawet 1.8 ...

Na edku teraz to sobie chyba dobrze postać z boku i poczekać

No dawno tak nie miałem w admiralsach. U mnie też wykres zamarzł.
modzel1991 pisze:a gdzie teraz się przeniosłeś? mam co do nich coraz więcej zastrzeżeń, platforma w najważniejszych momentach się zacinaMatthew414 pisze:Ja miałem i się wynioslem ... edek spread 1.6 czy nawet 1.8 ...
dokladnie sa lepsze pary do gry i bardziej przewidywalne

na dragim jesli stopy w dol to na DIP branieL bo jesli tylko tyle zrobi bedze odreagowanie

tak ze bedzie sie dzialo

Nowy123 pisze:modzel1991 pisze:a gdzie teraz się przeniosłeś? mam co do nich coraz więcej zastrzeżeń, platforma w najważniejszych momentach się zacinaMatthew414 pisze:Ja miałem i się wynioslem ... edek spread 1.6 czy nawet 1.8 ...
dokladnie sa lepsze pary do gry i bardziej przewidywalnenizeteraz edek przed Dragim
na dragim jesli stopy w dol to na DIP branieL bo jesli tylko tyle zrobi bedze odreagowaniejesli nawet tego nie zrobi to cale depo w L
i odregowanie 100 pisa minimum
a nawet i 200
![]()
tak ze bedzie sie dzialo
Czyli chodzi Ci o to że nie wiem co musiałby zrobić by euro spadło bo skoro jak obniży stopy to pójdzie do góry ? Czyli teraz ten zjazd jest wynikiem psychologii ?
ja patrze na edwarda to nie wiem czy sie smiac czy plakac, zeby nie bylo tak, ze na danych zachecili ludzi do wciskania longow, a teraz spokojny dryf na poludnie
Taurus pisze:Nowy123 pisze:a gdzie teraz się przeniosłeś? mam co do nich coraz więcej zastrzeżeń, platforma w najważniejszych momentach się zacinamodzel1991 pisze:Ja miałem i się wynioslem ... edek spread 1.6 czy nawet 1.8 ...
dokladnie sa lepsze pary do gry i bardziej przewidywalnenizeteraz edek przed Dragim
na dragim jesli stopy w dol to na DIP branieL bo jesli tylko tyle zrobi bedze odreagowaniejesli nawet tego nie zrobi to cale depo w L
i odregowanie 100 pisa minimum
a nawet i 200
![]()
tak ze bedzie sie dzialo
Czyli chodzi Ci o to że nie wiem co musiałby zrobić by euro spadło bo skoro jak obniży stopy to pójdzie do góry ? Czyli teraz ten zjazd jest wynikiem psychologii ?[/quote]
jakobizy stopy to zrobia DIP szybki zjazd i odreagowanie bo to jest juz wcenach

0,5 pipsa do tp to żart jakiś:p