DayTrading: Poniedziałek 02.06.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.06.2014
AUd ladnie idzie a tu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja juz 3 longa na au zapakowalem
to się nazywa piramida.... 

nie wiem , ale jestem za bo bym kupił trochę taniej , gorzej jak od razu pojadą do 103 to sie tylko smakiem obliżewesoly pisze:Wrzuciłem shorta na 102.20 mam nadzieję, że ta cofka nastąpi ;plukpiasek pisze:lepiej eL od 102 i close na 103
plan na u/j jest taki jak wybiją 102.20 a nastąpi cofka to 101.8-90 good place to buy tam bede czekał na Ly![]()
edziu zaraz wróci na 3650

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

A mnie wytnie równo 
Zatrzymali się trochę, może polecą coś w dół;p

Zatrzymali się trochę, może polecą coś w dół;p
- harymilloki
- Maniak
Na kiwi to chyba mamy wielką LIPĘ jeśli chodzi o wzrosty 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Ehhh, 1.5h mnie nie było i przeszedł setup z U/J... Wrócili ponad TL i tym samym znów są wewnątrz klina. Lukpiasek rysował go w ub tyg.
E/D dołem, czy szczują? Ja dam S, bez hedga z poczciwym SL
E/D dołem, czy szczują? Ja dam S, bez hedga z poczciwym SL

dokładnie liczę po cichu na górnę ograniczenie tego klina zobaczymycajto pisze:Ehhh, 1.5h mnie nie było i przeszedł setup z U/J... Wrócili ponad TL i tym samym znów są wewnątrz klina. Lukpiasek rysował go w ub tyg.

-- Dodano: pn 02-06-2014, 15:59 --
uwaga o 16 dane może niezle ruszyć rynkami
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Jak tam hedge na Daxie ?Marcin30 pisze:Ten sam wolumen,
uważam, że hedge lepszy jest od Stopa, bo w większości przypadków wychodzę na tym lepiej niż ze SL tj. albo zmniejszam straty a czasami nawet na plus
The only way is up
Dzięki danym short usd/jpy zamknięty na plusie i odrazu long, podejrzewam że zaraz wrócą do poprzedniego poziomu 

wesoly pisze:Dzięki danym short usd/jpy zamknięty na plusie i odrazu long, podejrzewam że zaraz wrócą do poprzedniego poziomu
nie tak prędko muszą złapać wsparcie i je obronić troszke to moze potrwać