DayTrading: Piątek 30.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 30.05.2014
tworzy się ostatnia 5 podfala....
jeżeli się zakończyła to do wskazanego przedziału powinniśmy skorygować
jeżeli się zakończyła to do wskazanego przedziału powinniśmy skorygować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
xtb nie ibsługuje skrilla, poza tym jakiś limit czasowy chyba już too late
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
coś mi ten gold nie wchodzi (załącznik)
-
- Gaduła
XM. ogarnia skrillaForexTig3r pisze:xtb nie ibsługuje skrilla, poza tym jakiś limit czasowy chyba już too late
spadną jeszcze do 1235-30 a 1248 sl tej "wizji"Bemowo1 pisze:coś mi ten gold nie wchodzi (załącznik)

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

czy to

totak na rozluznienie
ciekwy film sie nam zbliza
http://www.filmweb.pl/film/S%C5%82u%C5% ... 014-699881#
-- Dodano: pt 30-05-2014, 19:24 --
http://wpolityce.pl/polityka/193885-rek ... dyplomacji
- ForexTig3r
- Maniak
Ktoś ma 1tys. i skrilla i wyświadczył by mi przysługę wpłacając na konto, a ja na Skrilla + opłatę za wypłatę tych pieniędzy.
Wpłacając do np. armady skrillem i potem wypłacając te pieniądze tam będzie do przodu o tę kwotę, armada wykonuje wypłaty tego samego dnia jednak od 8 do 16 całkowicie za free.
Wpłacając do np. armady skrillem i potem wypłacając te pieniądze tam będzie do przodu o tę kwotę, armada wykonuje wypłaty tego samego dnia jednak od 8 do 16 całkowicie za free.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
margin call czy bankrut ?ForexTig3r pisze:Ktoś ma 1tys. i skrilla i wyświadczył by mi przysługę wpłacając na konto, a ja na Skrilla + opłatę za wypłatę tych pieniędzy.
-- Dodano: pt 30-05-2014, 19:55 --
no to teraz się już nie dziwie że złoto i srebro tanieje i może tanieć dalej

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

[quote="Nowy123"]
ciekawe kto za ten film będzie miał przejebane,przeciez w zwiastunie jest nagranie jak Leppera powiesili.W sumie taka prawda jest ze to zrobili służby specjalne pod rozkazem POolitykow RP ale tak oficjalnie film o tym nagrac
ktoś znowu zamilczy
ciekawe kto za ten film będzie miał przejebane,przeciez w zwiastunie jest nagranie jak Leppera powiesili.W sumie taka prawda jest ze to zrobili służby specjalne pod rozkazem POolitykow RP ale tak oficjalnie film o tym nagrac

kamikaze nie mają umiaru - ale waga mała 3% udziału w rynkulukpiasek pisze:
no to teraz się już nie dziwie że złoto i srebro tanieje i może tanieć dalej![]()