DayTrading: Czwartek 29.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 29.05.2014
nie no beke mam z tego, chciałem was rozsmieszyć bo nie mowcie ze sie nie smialiscie kiedy to ogladaliscie xD najlepsze jest to ze on tak na powazne i pewnie dobry hajs z tego ma ale wiecie co mnie jeszcze bardziej smieszy nie fakt ze on jest marny ale jak marni musze byc jego uczniowie ktorzy potencjalnie moga wypowiadac sie tu na forum jako specjalisci z dzialu DT hahahaha
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 29.05.2014
Matthew414 pisze:Zobaczcie sobie profil na fb timothy sykes. W każdym poście foto jego lambo, kluczyków i 3 zegarków założonych jednocześnie na rekuZielonaMgielka pisze:http://danielwilczek.pl/hhhllllh pisze:Ale wy jesteście przecież pisze jak byk
"Nazywam się Daniel Wilczek i moja misją jest "podnieść poziom zamożności Polskiego społeczeństwa". Jestem autorem 5 książek, szkoleniowcem i inwestorem na giełdach całego świata. Ludzie najbardziej kojarzą mnie z moim wielkim sukcesem, czyli pozycją wartą 23 miliony i zarobieniem 132 tysięcy w pięć dni. Ale na swojej drodze poniosłem również wiele porażek, co czyni ze mnie świetnego trenera, który może Ci pokazać właściwą drogę."
więc sie nie czepiajcie ja juz nic wam z jego setapow nie przedstawie, bo to normalnie zawsze tak jest, zamiast sie doksztalcic, byc wdziecznym za to ze ktos uczy swoich setapow to jak zawsze szydera a po prostu zazdroscicie, jego kreski na papierze nie sa niczym gorsze od wiekszosci tu analiz, wie o czym mowi a webinary sa darmowe. dobra koniec tematu bo tu nie o szkolenia chodzilo a o cacarona ja go sprzedaje a wy bedziecie patrzec jak pieniadz ucieka.
Byznes ys byznes - dobry marketing, popularne hasla, zacna otoczka profesjonalizmu i te frazesy wyjete niczym ze szkolki babypips.com
Sekrety inwestowania, pliczki dolarow, luksusowe plaze, wolnosc i bogactwo, eleganckie pozy w garniturze.
To wszystkie cechy rzetelnego szkoleniowca ktoremu na mysli tylko nasze dobro!
... JA SIE PISZE NA TO !
dobry koles ale takich jest wielu tyle ze on trejduje akcjach w USa tam jest kasa a nie na warzywniaku PL
-- Dodano: czw 29-05-2014, 19:50 --
hhhllllh pisze:nie no beke mam z tego, chciałem was rozsmieszyć bo nie mowcie ze sie nie smialiscie kiedy to ogladaliscie xD najlepsze jest to ze on tak na powazne i pewnie dobry hajs z tego ma ale wiecie co mnie jeszcze bardziej smieszy nie fakt ze on jest marny ale jak marni musze byc jego uczniowie ktorzy potencjalnie moga wypowiadac sie tu na forum jako specjalisci z dzialu DT hahahaha
Kostecki jest OK ale ten koles zabija
Ty się nie nadajeszNowy123 pisze:gajerek fryzurka i nawjanie makronu o mln by produkty szkolenowe sie sprzedawaly
ludzie kazdy z nas wywala strone opowiada o miln robi filmiki z szkolen i sprzedaje....po co ci forex wtedy jak kase trzepiesz z szkolen i materialow ktore wydrukowales

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ciapul dzięki za pomoc ale ja nie gram, to bylo lekkie trolowanie z tym kakaronem, jak indeksy zaczna spadac to wszystkie rowno, a jak wszystkie rowno to lepiej daxa jak kakarona sprzedawac tam wiecej mozna zarobic.
pedro pisze:Ty się nie nadajeszNowy123 pisze:gajerek fryzurka i nawjanie makronu o mln by produkty szkolenowe sie sprzedawaly
ludzie kazdy z nas wywala strone opowiada o miln robi filmiki z szkolen i sprzedaje....po co ci forex wtedy jak kase trzepiesz z szkolen i materialow ktore wydrukowales... masz dygrafie, za szybko piszesz, i za szybko myslisz,... Twoim uczniami musieliby byc ludzie z adhd
![]()
![]()
![]()
![]()
no offence Nowy!
wtedy bymmial czas spokojnie nauczac hahaha a jak jest ruch w interesie to szybko szybko tak wychodz

jak szukasz coś do nauki to popatrz sobie na tych gościhhhllllh pisze:A przestancie, bo wy niby wiecie lepiej, daniel jest moim guru a sebastian urbanski moze mu buty czyscic. Dac wam kawalek solidnej wiedzy to bedziecie sie wysmiewiac, napomnialem do kakarona wiec nic tylko sie doksztalcac.
jestem prostym czlowiekiem i taka prosta merytoryka do mnie trafia
http://www.mql5.com/en/signals/30745
przeanalizuj ich historię to prędzej się czegoś nauczysz niż słuchanie jakiś banialuk
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
na edku tworzy nam się klin kończący, może być fałszywe wybicie dołem, ale wg mnie jest duża szansa korekty spadków
na us500 jeszcze nie czas na korektę, niestety sell in may nie przyszedł. wg mnie tworzymy dopiero 3 w fali III z dołka 1815 (juz od dawna piszę że z tego dołka tworzy się nowy impuls i zasięg mógłby wynieść ceny do 1980), koniec wypadałby 1925-30, później IV i nowy szczyt okolice 1965 i wtedy czas na większą korektę oraz sell in june
edek h4 i zwężający się klin kończący
na us500 jeszcze nie czas na korektę, niestety sell in may nie przyszedł. wg mnie tworzymy dopiero 3 w fali III z dołka 1815 (juz od dawna piszę że z tego dołka tworzy się nowy impuls i zasięg mógłby wynieść ceny do 1980), koniec wypadałby 1925-30, później IV i nowy szczyt okolice 1965 i wtedy czas na większą korektę oraz sell in june

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
s&p szaleje
1930 mogą pyknąć jeszcze przed zamknieciem
trend is your friend

trend is your friend

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 20:49 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Wypadałoby coś odbić przed ECB jeżeli rzeczywiście zobaczymy jakąś akcję w Czerwcu..P4W3L pisze:na edku tworzy nam się klin kończący, może być fałszywe wybicie dołem, ale wg mnie jest duża szansa korekty spadków
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Gospoda ... 34073.html
Na początku roku prognozy pkb za I kw w usa wynosiły plus 2%. później je zmniejszono do -0,5%. a mimo to jest euforia.
Na początku roku prognozy pkb za I kw w usa wynosiły plus 2%. później je zmniejszono do -0,5%. a mimo to jest euforia.