DayTrading: Czwartek 29.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 maja 2014, 00:00

Wzrost
17
50%
Bez zmian
3
9%
Spadek
14
41%

Liczba głosów: 34

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 29.05.2014

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

hhhllllh pisze:
ZielonaMgielka pisze:
Jesli oni to nazywaja podwojnym szczytem to ja zaczynam sie martwic o ludzi ktorzy sugeruja sie tego typu analizami. :mrgreen:

daniel też tak przedstawia doubletop skutecznosc 90% ja jutro puszczam eski jak przebije linie szyji, to jest setup !
https://www.youtube.com/watch?v=sZ4a6Lo ... e=youtu.be
Dobrze ze nie jestem gosciem tego Pana na webinarach bo prawdopodobnie pytaniami zaprowadzil bym go w kozi rog.
Wiekszosc tych podwojnych szczytow to nic innego jak dluzszy przystanek w postaci konsolidacji.
Szkoleniowcy z braku wiedzy zasypuja formacjami, ladnymi geometrycznymi figurami i innymi banalami ktore nie maja wiekszego zwiazku z zachowaniem graczy na rynku.

Masakra.... 90% ?? ... Skad sie wziela ta liczba ?
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 18:52 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

tomek123 pisze:Co do SP500 to nie spodziewałbym się spadków za dużo niedowiarków siedzi na SELL więc powolna wspinaczka do końca serii nas czeka edek i kabel myśle ze jeszcze spadną :roll:

jakich niedowiarkow chyba nie widzial VIX i AII ile byka siedzi :)

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

ZielonaMgielka pisze:Dobrze ze nie jestem gosciem tego Pana na webinarach bo prawdopodobnie pytaniami zaprowadzil bym go w kozi rog.Masakra.... 90% ?? ... Skad sie wziela ta liczba ?
a skad bierze się 90 % informacji tu przedstawianych xD moze ze studiów. Zreszta że co niby ty taki mądry jesteś, daniel posiada wspaniałą wiedze i niezły warsztat pewnie by Cie nie raz zagioł swoją wiedzą :564: już nie rób z siebie takiego obeznanego xD on zrobił ponad 20 milionów złotych na tej formacji a Ty ile no ?
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 18:54 przez hhhllllh, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

hhhllllh pisze:
ZielonaMgielka pisze:
Jesli oni to nazywaja podwojnym szczytem to ja zaczynam sie martwic o ludzi ktorzy sugeruja sie tego typu analizami. :mrgreen:

daniel też tak przedstawia doubletop skutecznosc 90% ja jutro puszczam eski jak przebije linie szyji, to jest setup !
https://www.youtube.com/watch?v=sZ4a6Lo ... e=youtu.be

jasny gwint ale koles tlumaczy przeciez to zadnya nowosc :) ale koels pownien to pokazywac na wykresacha nie na jakis kartkach to wszystko w ksiazkach wyczytac mozna :)

padam

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

hhhllllh pisze:
ZielonaMgielka pisze:Dobrze ze nie jestem gosciem tego Pana na webinarach bo prawdopodobnie pytaniami zaprowadzil bym go w kozi rog.Masakra.... 90% ?? ... Skad sie wziela ta liczba ?
a skad bierze się 90 % informacji tu przedstawianych xD moze ze studiów. Zreszta że co niby ty taki mądry jesteś, daniel posiada wspaniałą wiedze i niezły warsztat pewnie by Cie nie raz zagioł swoją wiedzą :564: już nie rób z siebie takiego obeznanego xD
Jesli posiada wiedze to jej tutaj nie pokazal. Nie zawachalbym sie wdac w polemike z tym specjalista od podwojnych szcytow :564:

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

hhhllllh pisze:
a skad bierze się 90 % informacji tu przedstawianych xD moze ze studiów. Zreszta że co niby ty taki mądry jesteś, daniel posiada wspaniałą wiedze i niezły warsztat pewnie by Cie nie raz zagioł swoją wiedzą :564: już nie rób z siebie takiego obeznanego xD on zrobił ponad 20 milionów złotych na tej formacji a Ty ile no ?
ja zrobiłem 125milionów ale dolarów :mrgreen: i dlatego moich uczniów szkolę za darmo bo mam gest a ty ? no ? no ? :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

A przestancie, bo wy niby wiecie lepiej, daniel jest moim guru a sebastian urbanski moze mu buty czyscic. Dac wam kawalek solidnej wiedzy to bedziecie sie wysmiewiac, napomnialem do kakarona wiec nic tylko sie doksztalcac.

jestem prostym czlowiekiem i taka prosta merytoryka do mnie trafia
:564:

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

hhhllllh pisze:on zrobił ponad 20 milionów złotych na tej formacji a Ty ile no ?
jakby zarobił na jednej formacji 20 mln zł to zapewne by się zajmował szkoleniami...
to jest tak jak z nauczycielami - pracują w szkołach bo zakuli pare książek, większości z tego nie rozumieją, ale przed dzieciakami udają najmądrzejszych, a co po niektórzy to się nawet profesorami każa tytułować
:509:
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Ale wy jesteście przecież pisze jak byk
"Nazywam się Daniel Wilczek i moja misją jest "podnieść poziom zamożności Polskiego społeczeństwa". Jestem autorem 5 książek, szkoleniowcem i inwestorem na giełdach całego świata. Ludzie najbardziej kojarzą mnie z moim wielkim sukcesem, czyli pozycją wartą 23 miliony i zarobieniem 132 tysięcy w pięć dni. Ale na swojej drodze poniosłem również wiele porażek, co czyni ze mnie świetnego trenera, który może Ci pokazać właściwą drogę."

więc sie nie czepiajcie ja juz nic wam z jego setapow nie przedstawie, bo to normalnie zawsze tak jest, zamiast sie doksztalcic, byc wdziecznym za to ze ktos uczy swoich setapow to jak zawsze szydera a po prostu zazdroscicie, jego kreski na papierze nie sa niczym gorsze od wiekszosci tu analiz, wie o czym mowi a webinary sa darmowe. dobra koniec tematu bo tu nie o szkolenia chodzilo a o cacarona ja go sprzedaje a wy bedziecie patrzec jak pieniadz ucieka.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

buy stop na edku tak mi wychodzi :

https://www.tradingview.com/v/UEmPIYrC/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Zablokowany