[USDJPY]
Teraz to się tak poplątało, że już nic nie wiadomo. Zwykle jak $ rósł to giełda spadała tak działo się w normalnych czasach. Teraz już niestety ja przynajmniej żadnych korelacji nie widzę. A jeśli chodzi o dane to też na dwoje babka wróżyła poczynając od piątku praktycznie każde dane publikowane w USA powinny wspierać $ a jak było widzieliśmy. Ruletka Panie, ruletka.
-
- Bywalec
Robi się młotek na D1 ale czy się zrobi ?? to po pierwsze po drugie czy po młotku nie będzie lekkiego cofnięcia, które w sumie przydałoby się do dopakowania L 
Ogólnie to dane dziś super: inflacja wyższa od prognoz ale dane o produkcji lepsze i wykorzystanie mocy prod. wyższe FED może się pokusić o podwyżke 0,25 pkt. lub tak jak wyczytałem zdaje się na finance.yahoo czy czymś podobnym Bernaki myśli o interwencji na rynku walutowym
chcą zielonego ratować

Ogólnie to dane dziś super: inflacja wyższa od prognoz ale dane o produkcji lepsze i wykorzystanie mocy prod. wyższe FED może się pokusić o podwyżke 0,25 pkt. lub tak jak wyczytałem zdaje się na finance.yahoo czy czymś podobnym Bernaki myśli o interwencji na rynku walutowym

life is like a box of chocolate you never know what you gonna get