DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014
moja wizja na rzeźnika, małe deja vu. Zobaczy się za kilka dni. Wykres dzienny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ja pracuję na windows 8 od kilku dni, ale Ty chyba masz już jakąś nowszą wersję.highend pisze:moja wizja na rzeźnika, małe deja vu. Zobaczy się za kilka dni. Wykres dzienny.

- roberttheus
- Maniak
miałem nasrane trzymając dziś longi na eu50 i na szczęście wyszedłem cało z opresji kapitał wytrzymał mam nadzieję że pójdziemy jeszcze wyżej jutro na indeksach już dwie dewidendy zgarnąłem nie małe a jeszcze dwie są do zgarnięcia sądzę że będą chętni do kupowania
windsurfing na falach trendu
rzeźnik może stać w miejscu - jeżeli kabel zacznie spadać a ujek iść do góryhighend pisze:moja wizja na rzeźnika, małe deja vu. Zobaczy się za kilka dni. Wykres dzienny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie rozumiem?Bemowo1 pisze:Ja pracuję na windows 8 od kilku dni, ale Ty chyba masz już jakąś nowszą wersję.highend pisze:moja wizja na rzeźnika, małe deja vu. Zobaczy się za kilka dni. Wykres dzienny.

Jak wchodzę na tradingview z kolei to mi pisze, że tylko interwały D i H4, a mniejszych się nie da bo musze wykupić abo..
a zrzut ekranu zrobiony jest z windows XP pracującym pod VMWare na Mac'u.... gdyby na MacOSX był natywny metatrader to niebyłoby problemu. A tak mała męka. Ogólnie windowsa nie używam od kilku lat.
XP już w sumie zdechł, siódemka w miarę, ale mnie nie przekonała. Ósemka - tragedia.
edit: rzeźnik rzadko stoi w miejscu - on sie rusza jak wściekła rybka w akwarium

w miejscu to póki co edzio się kisi
edit 2: polecam MT4 na iPada - bardzo fajnie się trade'uje na nim.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 23:57 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jutro może mocno kopać - wysyp danych makro z GBhighend pisze: a zrzut ekranu zrobiony jest z windows XP pracującym pod VMWare na Mac'u.... gdyby na MacOSX był natywny metatrader to niebyłoby problemu. A tak mała męka. Ogólnie windowsa nie używam od kilku lat.
XP już w sumie zdechł, siódemka w miarę, ale mnie nie przekonała. Ósemka - tragedia.
- Co nowsza wersja to lepsza![]()
edit: rzeźnik rzadko stoi w miejscu - on sie rusza jak wściekła rybka w akwarium
w miejscu to póki co edzio się kisi