DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014
- Loose_wawa
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014
DAX// czy index robi atak na 9800?
ja myślę, że wyżej, 9900 - a w końcu magiczne 10.000 punktówLoose_wawa pisze:DAX// czy index robi atak na 9800?
oczywiście po drodze możliwe takie akcje jak dziś rano czy w piątek

... kiedyś pewnie zrobi tak samo tyle, że już nie odbije

ogólnie to trochę dałem d.... i zamknąłem daxa za wcześnie, uśredniłem i mam bardzo, baardzo niewielki plus dziś.
No ale momentami było dużo na minus więc trzeba się cieszyć z tego co się ma, bo zawsze może (mogło) być gorzej.
acha i zauważyłem pewną prawidłowość

aktualnie rzeźnik idzie za daxem, ale rano (w nocy) spadał przed daxem

a na edwarda jest jakiś plan? bo chyba niepotrzebnie zapodałem eL, raczej powinienem był eS. na razie zostawiam.
Edzio wali taki playstation, że się odechciewa na nim grać

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
piękna świeca dzienna dla ujka , w dodatku knot ciut powyżej 101 - klasyczna szpilaharymilloki pisze:Widziałbym Kangura na podwójnym szczycie jako falę 5 i dopiero w dół. Ale nie gram często na tej parze.
dobrze, że mnie nie wycięło z pozycji, choć było naprawdę blisko

Swing
na rzeźniku podobna szpila...koks pisze:piękna świeca dzienna dla ujka , w dodatku knot ciut powyżej 101 - klasyczna szpilaharymilloki pisze:Widziałbym Kangura na podwójnym szczycie jako falę 5 i dopiero w dół. Ale nie gram często na tej parze.

czyli teraz wszyscy są prowzrostowo, tak? i na indeksy i na pary jenowe....
czyli oczywistym jest, że jutro up. Tak jak oczywistym było, że dzisiaj edward odbije....
Ale w sumie czemu by nie?

Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 22:52 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
muza jak zwykle od Ciebie klimatyczna

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Młoteczek jak nic - małe potwierdzenie jutro i lecim na szczecinkoks pisze:piękna świeca dzienna dla ujka , w dodatku knot ciut powyżej 101 - klasyczna szpilaharymilloki pisze:Widziałbym Kangura na podwójnym szczycie jako falę 5 i dopiero w dół. Ale nie gram często na tej parze.

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

Młoteczek jak nic - małe potwierdzenie jutro i lecim na szczecin
[/quote]
walnij się nim w łeb
na południe Francji sie wkrótce wybieram Cannes i Saint Tropez czy jak to się pisze.[/quote]
O światowiec
Powodzenia życzę kolego
Pozdrów Luisa de Funesa ode mnie 

walnij się nim w łeb
na południe Francji sie wkrótce wybieram Cannes i Saint Tropez czy jak to się pisze.[/quote]
O światowiec

i może być całkiem wesołokoks pisze:piękna świeca dzienna dla ujka , w dodatku knot ciut powyżej 101 - klasyczna szpilaharymilloki pisze:Widziałbym Kangura na podwójnym szczycie jako falę 5 i dopiero w dół. Ale nie gram często na tej parze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jedyne zmartwienie że zamknęła się (zamknie się pewnieBemowo1 pisze:i może być całkiem wesołokoks pisze:piękna świeca dzienna dla ujka , w dodatku knot ciut powyżej 101 - klasyczna szpilaharymilloki pisze:Widziałbym Kangura na podwójnym szczycie jako falę 5 i dopiero w dół. Ale nie gram często na tej parze.

Jest zatwardzenie na 101 - ten poziom czymakera.p pisze:
Jedyne zmartwienie że zamknęła się (zamknie się pewniepod dzienną LT i jutro musi ja przełamać aby zrobić 5tkę...