na ujku też się przejechałeś? jeśli tak to razem ze mną.. zdecydowanie nie mój dzień dziśharymilloki pisze:U mnie WSZYŚCIUTKO ELEGANCKO T R A C I !!!!I bujanko raz w jedną raz w drugą
EDKA sprzedałem dzisiaj ... Tak delikatnie do poziomu 1,5900 ... I teraz najczęściej używane słowo przez spekulantów rynkowych "CHYBA"
DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014
Swing
- harymilloki
- Maniak
Racja... Ale trzymam jeszcze otwartego UJKA na L.koks pisze:na ujku też się przejechałeś? jeśli tak to razem ze mną.. zdecydowanie nie mój dzień dziśharymilloki pisze:U mnie WSZYŚCIUTKO ELEGANCKO T R A C I !!!!I bujanko raz w jedną raz w drugą
EDKA sprzedałem dzisiaj ... Tak delikatnie do poziomu 1,5900 ... I teraz najczęściej używane słowo przez spekulantów rynkowych "CHYBA"
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
ja to samo, ale jak 101 się nie obroni to się zamknieharymilloki pisze:Racja... Ale trzymam jeszcze otwartego UJKA na L.koks pisze:na ujku też się przejechałeś? jeśli tak to razem ze mną.. zdecydowanie nie mój dzień dziśharymilloki pisze:U mnie WSZYŚCIUTKO ELEGANCKO T R A C I !!!!I bujanko raz w jedną raz w drugą
Swing
Formacja oRGR na edku wykończona, więc może zacznie się marsz do góry.
P3rkoz pisze:Na goldzie aktywowany sell limit
http://i.imgur.com/3uhVER2.png
Znowu zareagował na tą linię, zobaczymy jak będzie. Pokonanie jej może doprowadzić do zwyżki - 1315 a następnie 1330. Chociaż liczę coraz bardziej na spadki
Wybicie z tej formacji może dać niezłego kopa, bo coś czuję że zarówno na dole jak i na górze mamy sporo sl i oczekujących
XTB czyta moje analizy?

http://xpuls.pl/analiza-techniczna-zlota-h4/
Dodam jeszcze ciekawostkę na temat złota
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Banki-c ... 26231.html
USD JPY trzymane
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
city pisze ze wprowadzenie qe w euro umocni edka ze wzgledu na przeplyw kasy do obligacji bomba¡
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
nie zrobia zadnego qe w stylu FEDU w czerwcu sie przekonamy 

przecież maja narzędzia!! fascynująca sprawa, kolejne przemówienie członka rady prezesów w którym słyszymy to samo wyrażenieNowy123 pisze:nie zrobia zadnego qe w stylu FEDU w czerwcu sie przekonamy
Swing
- krzychu3_1989
- Pasjonat
jakieś projekcje dla kangura?