DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 maja 2014, 00:00

Wzrost
20
57%
Bez zmian
3
9%
Spadek
12
34%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
P3rkoz
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 19.05.2014

Nieprzeczytany post autor: P3rkoz »

Na goldzie aktywowany sell limit

http://i.imgur.com/3uhVER2.png

Znowu zareagował na tą linię, zobaczymy jak będzie. Pokonanie jej może doprowadzić do zwyżki - 1315 a następnie 1330. Chociaż liczę coraz bardziej na spadki :)

Wybicie z tej formacji może dać niezłego kopa, bo coś czuję że zarówno na dole jak i na górze mamy sporo sl i oczekujących :)

Awatar użytkownika
pakubiu
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pakubiu »

dlaczego po informacji ze AstraZeneca odrzuca oferte amerykanowPfizera kabel sie umacnia powinno byc na odwrot
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

Funt - przed Nami seria danych:
- wtorek - inflacja
- środa - sprzedaż detaliczna
- czwartek - PKB

na pewno chłopaki już grają poda dane, lepsze dane...

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Edek ładną podpuchą teraz podchodzi :)) takie dziwne nagłe podejście przed USA.
Myślałem że do USA dojdą pod 1.3770, ale z racji tego co widzę, to rejon 1.3720-30 dobrze się broni.

Z elek wyskoczyłem i zagrałem teraz w ciasno w drugą stronę, skoro jesteśmy przy bandzie.
Coś czuję, że albo dziś bedzie dalej konsola, albo będzie ten durgi wariant banksterki, że pukniemy piątkowe dno, co by się wszyscy zesrali i dopiero realizacjia orgra :).

Jak na możliwości edka, to ruch na razie żaden był.

Awatar użytkownika
MasterFx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MasterFx »

Mpapiez pisze:Edek ładną podpuchą teraz podchodzi :)) takie dziwne nagłe podejście przed USA.
Myślałem że do USA dojdą pod 1.3770, ale z racji tego co widzę, to rejon 1.3720-30 dobrze się broni.

Z elek wyskoczyłem i zagrałem teraz w ciasno w drugą stronę, skoro jesteśmy przy bandzie.
Coś czuję, że albo dziś bedzie dalej konsola, albo będzie ten durgi wariant banksterki, że pukniemy piątkowe dno, co by się wszyscy zesrali i dopiero realizacjia orgra :).

idealny scenariusz dla mnie to szybka akcja na 1,3740-50 i h1/h4 close ponizej 1,3730. Wtedy wiedziałbym co dalej robic, a tak siedze cały dzien i sie czatuje na niego :?

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

MasterFx pisze:
Mpapiez pisze:Edek ładną podpuchą teraz podchodzi :)) takie dziwne nagłe podejście przed USA.

idealny scenariusz dla mnie to szybka akcja na 1,3740-50 i h1/h4 close ponizej 1,3730. Wtedy wiedziałbym co dalej robic, a tak siedze cały dzien i sie czatuje na niego :?
Zwróc jeszcze uwagę, jak bardzo wyraźnego ORGR'a narysowali - wręcz książkowy przykład, a do tej pory nie dzieje się nic. Dla mnie to się zbyt podejrzana akcja zrobiła. Normalnie coś takiego powinno się było dawno zrealizować, chociaż przebicie linii szyi.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

MasterFx pisze:
wtedy większośc by wiedziała a sam wiesz jak to bywa z większością... nie wiem czy właśnie nie zrobili drugiego punktu zaczepienia do flagi na edku... i jutro dopiero wyjście... to by się pokrywało właśnie ze scenariuszem delikatnego poprawienia dna z piątku

https://www.tradingview.com/x/CNu4o0Fs/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Ponedzialek jakis dodruk i mniejsza plynnosc czy pejski podbija i wykorzystaja czy dzis zakiszenie i boczniak

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

U mnie WSZYŚCIUTKO ELEGANCKO T R A C I !!!! :) I bujanko raz w jedną raz w drugą :) EDKA sprzedałem dzisiaj ... Tak delikatnie do poziomu 1,5900 ... I teraz najczęściej używane słowo przez spekulantów rynkowych "CHYBA" :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

No to się na edku pootwierały zlecenia S albo porealizowały SL ;-)

Zablokowany