Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Można gdzieś sprawdzic jaka była wielkośc spreadu godzine wstecz? Chciałem się zorientowac jakie mogą byc różnice. Nie otworzyło mi się zlecenie buy limit mimo że cena Bid dwukrotnie spadła o ponad 5 pips niżej. Para euraud. Z góry dzięki.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Po podwojeniu tego konta powitalnego dostajesz 100zł. Tyle mi przelali. Dziwnie sie emocjonujesz...NieBedeSpamowal pisze:Nie dostaje się 50zł tylko 15 euro !!! ZUpłenie cos innego niz obiecują. Szkoda, ze nie piszą jak przelać ten bonus z konta na konto... pewnie trzeba napisac emial pomoc@armanda.pl i błagać o bonus.
P.s Nie trzeba nikogo błagać, wystarczy e-mail do supportu o spelnieniu warunków.
-- czw 15-05-2014, 14:02 --
A teraz sprawdz spready w Armada i XM zanim zaczniesz zachwalać bonusy w XM.lolek pisze:Właśnie kolega wyżej napisał że to takie demo na którym jak zarobisz to zysk otrzymasz po założeniu normalnego konta i wpłaceniu depozytu.NieBedeSpamowal pisze:Nie dostaje się 50zł tylko 15 euro !!! ZUpłenie cos innego niz obiecują. Szkoda, ze nie piszą jak przelać ten bonus z konta na konto... pewnie trzeba napisac emial pomoc@armanda.pl i błagać o bonus.
Czyli to taki trik w stylu jak wpłacisz kasę to damy Ci bonus.
W XM dają Ci 30% premii bez żadnych dodatkowy warunków a w Armadzie dostajesz darmowe 50 i musisz dopiero wypracować zysk który będzie premią jeśli dokonasz depozytu.
Dodatkowo chyba jest ograniczenie do 100% zysku z bonusu żeby się nie okazało że dali Ci 50 zł a Ty przez ileś lat na demo zrobiłeś z tego 10 000 i wpłacasz 100 zł wkładu własnego żeby wypłacić 10 100.
Jak coś pomieszałem to pewnie raposo sprostuje.
Chyba na MyFxBook był taki moduł ale coś nie mogę znaleźć i nie wiem czy tam nie było jakichś uśrednionych wartości. Ogólnie będzie ciężko, bo brokerzy MT4 nie prowadzą takich zapisów... Ze znanych mi firm to tylko Dukascopy oferuje coś takiego.bfx pisze:Można gdzieś sprawdzic jaka była wielkośc spreadu godzine wstecz? Chciałem się zorientowac jakie mogą byc różnice. Nie otworzyło mi się zlecenie buy limit mimo że cena Bid dwukrotnie spadła o ponad 5 pips niżej. Para euraud. Z góry dzięki.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
ktos wie keidy bedzie mozna w koncu zalozyc konto rzeczywiste ?miesiac czekam i nic, na mejla tez doczekac sie nie moge.
Myślę, że brokerowi to też nie na rękę i jak będzie coś wiadomo to na pewno się tym pochwali...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ale trzeba miec konto u nich.. Mam już tyle kont że wole sobie napisac wskaźnik. Trochę byłem zły bo było by TP ale już mi przeszło..raposo pisze: Chyba na MyFxBook był taki moduł ale coś nie mogę znaleźć i nie wiem czy tam nie było jakichś uśrednionych wartości. Ogólnie będzie ciężko, bo brokerzy MT4 nie prowadzą takich zapisów... Ze znanych mi firm to tylko Dukascopy oferuje coś takiego.

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
No właśnie sprawdziłem i bardzo mi się podobająElegancko pisze:A teraz sprawdz spready w Armada i XM zanim zaczniesz zachwalać bonusy w XM.

Mam zamiar otworzyć konto u tego brokera w przyszłości.
- profesorleniuch
- Bywalec
Czyli chcesz powiedzieć że miałeś taką sytuację w ArmadaMarkets? Jeśli nie w AM to gdzie? Masz na to jakieś screeny lub inny dowód? Pytam ponieważ od kilku lat udało mi się już przerobić kilku brokerów od MM po ECN/STP i jeszcze nigdy nie poleciałem poniżej depozytu. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.lolek pisze:Ja tylko dodam że Margin Call też nie jest gwarantowany i zerowy depozyt też nie jest gwarantowany i w najgorszym razie pozycja zostanie zamknięta po przeskoczeniu tych poziomów na danych albo na luce i powstaje ujemny depozyt a właściciel rachunku jest zobowiązany go wyrównać. Na luce weekendowej albo na danych cena może skoczyć i wszystko przeskoczyć. Wiem to z własnego doświadczenia i dlatego drażni mnie jak ktoś pisze że można stracić tylko 100 % bo wiem że można stracić więcej
Twierdzenie że można stracić tylko 100 % jest nieprawdziwe i nie powinno być powielane.
PS. Rozumiem że SL & TP nie są gwarantowane, ale nie gwarantowany MC i SO są bez sensu. Bo to trochę tak jak wpuścić recydywistę złodzieja do skarbca bankowego i wierzyć że nic nie ukradnie.
Jeśli się mylę proszę o poprawienie, lub rozwinięcie tematu. Pozdrawiam.
DZIŚ PROFESORLENIUCH POLECA
twitter.com/profesorleniuch
Przecież SO to po prostu zamknięcie wszystkich zleceń, czyli tak jak w przypadku TP czy SL musi być druga strona transakcji. Dlaczego w tym przypadku broker miałby to brać na siebie? Jak ktoś gra takimi lotami że 50 pips to cały depozyt, to niech potem nie ma pretensji do całego świata, zwłaszcza w trakcie danych czy na luce weekendowej.
- profesorleniuch
- Bywalec
Dokładnie.Vilde pisze:Przecież SO to po prostu zamknięcie wszystkich zleceń, czyli tak jak w przypadku TP czy SL musi być druga strona transakcji. Dlaczego w tym przypadku broker miałby to brać na siebie? Jak ktoś gra takimi lotami że 50 pips to cały depozyt, to niech potem nie ma pretensji do całego świata, zwłaszcza w trakcie danych czy na luce weekendowej.
DZIŚ PROFESORLENIUCH POLECA