DayTrading: Piątek 16.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 16.05.2014
dwie ostatnie godziny w usa wszystko zależy teraz od nich jak pogłębią dno to lipa na przyszly tydzien jak pofruną z 10-15pkt. w górę to śmiem twierdzić że w przyszłym tygodniu hossy ciąg dalszy edek analogicznie dzis powinien sie zachować ale wielkich ruchów nie bedzie na nim
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

lukpiasek pisze:dwie ostatnie godziny w usa wszystko zależy teraz od nich jak pogłębią dno to lipa na przyszly tydzien jak pofruną z 10-15pkt. w górę to śmiem twierdzić że w przyszłym tygodniu hossy ciąg dalszy edek analogicznie dzis powinien sie zachować ale wielkich ruchów nie bedzie na nim
argumentów za spadkami jest wiecej, ale dzisiaj dowiemy się czy ilość czy jakość wygra
albo może dzisiaj w ogóle nie będzie rozstrzygnięcia, tak jak tydzien temu na dax, sygnal padl a ruch dopiero w poniedzialek
nikt się już nie martwi Ukrainą na weekend? A oni mogą zaskoczyć i wtedy DAX poleci znacznie niżej....
zastanawiam się czy nie zamknąć ze stratą
hehe.
zastanawiam się czy nie zamknąć ze stratą

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
złoto powinno być close dnia na poziomie okolo 1280-81 (wiem mało czasu już ale chcę sprawdzic czy rynki są czasem przewidywalne a takie coś mi wychodzi z jednego systemu) no nic sam jestem ciekaw 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jak patrzę na akcje USA, to Apple rośnie, Google spada, a Tesla też sobie rośnie. Może jednak zostawię te indeksy przez weekend.
Rzeźnik też dziś poszedł ładnie i wcale nie zleciał wiele niżej. Jakoś tak kierując się tym wszystkim można liczyć na wzrosty w przyszłym tygodniu jednak...?
Chyba, może być tak jak ktoś pisał: w poniedziałek podbitka i potem zjazd. Teraz to już olać i cieszyć się weeekendem
Rzeźnik też dziś poszedł ładnie i wcale nie zleciał wiele niżej. Jakoś tak kierując się tym wszystkim można liczyć na wzrosty w przyszłym tygodniu jednak...?
Chyba, może być tak jak ktoś pisał: w poniedziałek podbitka i potem zjazd. Teraz to już olać i cieszyć się weeekendem

highend ja od czasu zamieszek na ukrainie to zawsze przed weekendem wcześniej zamykam L, teraz mam same S i czekam dalej na zjazd 

WOW! dax....
]
to chyba tyle w temacie eSek na indeksach

to chyba tyle w temacie eSek na indeksach

Dax, w poniedziałek wzrosty - później wracamy do spadków?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hm... czyżby godzine przed zamknięciem US pokazali kierunek na indexach na przyszły tydzień ? Może być 

jak to jest, że jest piątek, ukraina na włosku, weekend... a indeksy rosną.... to jest po prostu negacja piątku 
no chyba, ze to ściema - ale nie sądzę? tesla ponad 191 juz.... Apple ponownie poleci na 600? jakoś nie kwapi się zamykać luki otwarcia po wynikach za Q1....
edit: decyzja, daxy elki zostają na weekend, dorzucam właśnie eSkę na usd/try, zostawiam tez eLkę edka na weekend.
Zobaczymy czy to było mądre w poniedziałek

no chyba, ze to ściema - ale nie sądzę? tesla ponad 191 juz.... Apple ponownie poleci na 600? jakoś nie kwapi się zamykać luki otwarcia po wynikach za Q1....
edit: decyzja, daxy elki zostają na weekend, dorzucam właśnie eSkę na usd/try, zostawiam tez eLkę edka na weekend.
Zobaczymy czy to było mądre w poniedziałek

Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 21:16 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.