DayTrading: Piątek 16.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 16.05.2014
jak Zygzak na GB USD bedzie czy nie bedze 850 60 idadza rade ???
ale co znaczyMasterFx pisze:Widze ze spory problem z daxem jest.
Wez pod uwage ze ten młotek jest na retescie TL... wg mnie to cos znaczy

Bemowo,Bemowo1 pisze:ale co znaczyMasterFx pisze:Widze ze spory problem z daxem jest.
Wez pod uwage ze ten młotek jest na retescie TL... wg mnie to cos znaczy![]()
![]()
wg mnie to znaczy ze z pewnoscia bym tu nie sprzedał. Jakbym miał shorty to przynajmniej z 80% bym zamkna. Nie chce dalej wymieniac....

poza tym ze 2 lub 3 tygodnie kurs podchodzi i cofał do 9600, nieustanne nekania tego poziomu w koncu doprowadziły do zdecydowanego przebicia. W tej chwili mielismy retest tego poziomu. Wg mnie sa dwie mozliwosci
1. albo up z marszu...
2. albo slimaczenie sie w okolicach 9600 i w pewnym momencie wystrzał up.
Tak czy inaczej UP

Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 15:21 przez MasterFx, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedźMasterFx pisze:Bemowo,Bemowo1 pisze:ale co znaczyMasterFx pisze:Widze ze spory problem z daxem jest.
Wez pod uwage ze ten młotek jest na retescie TL... wg mnie to cos znaczy![]()
![]()
wg mnie to znaczy ze z pewnoscia bym tu nie sprzedał. Jakbym miał shorty to przynajmniej z 80% bym zamkna. Nie chce dalej wymieniac....

najpierw niech wróci. bo na razie dalej jak bliżej. jak wróci to będzie szansa na kolejne sxPabloo pisze:Ale jak teraz do niej wróci to raczej nie po to aby się od niej odbićLoose_wawa pisze:Tak sobie myślę... Kurs DAX-a kilkukrotnie wracał do lini Kijun Sen (wykres ichimoku na D1) praktycznie raz w miesiącu. Może teraz znów realizuje się ten scenariusz
Mysle, ze troll do mnie pisal. A ja jestem "zarobiles wczoraj duzo, ale dzisiaj mniej"Po pierwsze ,zarobiłaś nie zarobiłeś
Po drugie , wystarczająco dużo żeby nie być frustratem który troluje.
Po trzecie , wszyscy nie mogą mieć racji i zarabiać. Przykład : Idz i spójrz w lustro.
A wracając tematu ,wygląda na małą podbitkę na daxie ,kluczowy na dziś poziom to 9680-90

Dax up, a po 16.00 sie wyjasni
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dadzą radę...Nowy123 pisze:jak Zygzak na GB USD bedzie czy nie bedze 850 60 idadza rade ???
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nie wiem, czy już ktoś wklejał, ale na złocie mamy trójkąt, który ma duże zasięgi wybicia.
https://www.tradingview.com/x/crMi0TwC/
Od góry opór na ok. 1315, a od dołu wsparcie 1277.
Obecnie, chyba najgorszy moment do zajmowania pozycji, bo jesteśmy w środku konsolidacji.
https://www.tradingview.com/x/crMi0TwC/
Od góry opór na ok. 1315, a od dołu wsparcie 1277.
Obecnie, chyba najgorszy moment do zajmowania pozycji, bo jesteśmy w środku konsolidacji.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 15:36 przez GiGa, łącznie zmieniany 2 razy.
Master, a możesz tak zrobić aby edek przeskoczył nad ten niebieski pasek???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No właśnie, trzeci raz dzisiaj atakujemy poziom 1.373, mógły się wreszcie przebić...