widocznie się zakochałharymilloki pisze:A gdzie nowy123 ??? Indeksy tak poszły w dół a on co .... Nic nie pisze

widocznie się zakochałharymilloki pisze:A gdzie nowy123 ??? Indeksy tak poszły w dół a on co .... Nic nie pisze
Hm...ciekawa koncepcja. Zobaczymy jak wejdą pejsy co zrobią z indexami .Jak daxa wywalą powyżej 9680 to Twoja koncepcja może być wysoce prawdopodobna. Więc ....cierpliwośćhighend pisze:Zjada pewnie i niżej, ale najpierw retest 9800punktow podwójny szczyt.... Tak myśle.GawronB pisze:Właśnie jak widzicie zjazd na Dax w perspektywie kilku dni ? Siedzę sobie w S od wczoraj i tak się zastanawiam czy jest szansa na 9385 . Tam mam TP przynajmniej mentalne. Ale obawiam się że aż tak nisko nie zjadą.
I rzeźnik podążył za nim
Cel dobry ... Ale czy dzisiaj... Myślę że dużo już nie podbiją a potem zjazd do 1,3590 i tam biorę L.Nowy12345 pisze:Pewnie czeka na dump i pump....
Edek cel 1.4 na dzisiaj...
Zapomniales chyba napisac o kilku waznych kwestiach:highend pisze:Zjada pewnie i niżej, ale najpierw retest 9800punktow podwójny szczyt.... Tak myśle.GawronB pisze:Właśnie jak widzicie zjazd na Dax w perspektywie kilku dni ? Siedzę sobie w S od wczoraj i tak się zastanawiam czy jest szansa nazaq 9385 . Tam mam TP przynajmniej mentalne. Ale obawiam się że aż tak nisko nie zjadą.
I rzeźnik podążył za nim
ostroNowy12345 pisze:Pewnie czeka na dump i pump....
Edek cel 1.4 na dzisiaj...
GawronB pisze:Właśnie jak widzicie zjazd na Dax w perspektywie kilku dni ? Siedzę sobie w S od wczoraj i tak się zastanawiam czy jest szansa na 9385 . Tam mam TP przynajmniej mentalne. Ale obawiam się że aż tak nisko nie zjadą.
Po pierwsze ,zarobiłaś nie zarobiłeśNowy12345 pisze:Zapomniales chyba napisac o kilku waznych kwestiach:highend pisze:Zjada pewnie i niżej, ale najpierw retest 9800punktow podwójny szczyt.... Tak myśle.GawronB pisze:Właśnie jak widzicie zjazd na Dax w perspektywie kilku dni ? Siedzę sobie w S od wczoraj i tak się zastanawiam czy jest szansa nazaq 9385 . Tam mam TP przynajmniej mentalne. Ale obawiam się że aż tak nisko nie zjadą.
I rzeźnik podążył za nim
Ile wczoraj zarobiles??
Ze miales racje a wszyscy sie mylili.