Blog Analityka Walutowego

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Blog Analityka Walutowego

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Spora cześć z Was pewnie mnie kojarzy z działu dzienników, kiedyś pisałem tam więcej, aktualnie mniej ale jeżeli ktoś chciałby wymienić poglądy na temat tego co dzieje się na rynku lub zobaczyć jak wyglądają moje pomysły na rynek to chciałbym Was zaprosić do odwiedzenia mojego bloga ~

http://tomaszgoljanfx.blogspot.com/

Co możecie tam znaleźć ? Analizy, wejścia do tego linki do codziennych analiz na żywo w formie webinaru które prowadzę dla jako analityk Domu Maklerskiego ING Securities + pewnie trochę pierdół na temat tego jak wygląda moja praca i życie od kuchni ;)

Pozd,

Tomasz "Wuza" Goljan

-- Dodano: pn 19-05-2014, 13:02 --

Pozwolę sobie podbić temat do góry ;)

Jeżeli macie jakieś uwagi/sugestie to piszcie proszę, ten blog jest głównie dla czytelników więc to Wasza opinia jest ważna.

Edek0202
Bywalec
Bywalec

Re: Blog Analityka Walutowego

Nieprzeczytany post autor: Edek0202 »

Widać, że blog prowadzony jest z zaangażowaniem i pasją. Nie dość, że pan Tomasz doskonale zna się na rzeczy to można wywnioskować, że kocha to co robi. Blog pisany jest czytelnie i zrozumiale, jego "lekkość" sprawia, że czyta się go przyjemnie. zdecydowanie będę tu bardzo częstym gościem:) Życzę powodzenia :)

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Blog Analityka Walutowego

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Pozwolę sobie podbić do góry i ponownie zachęcić do wyrażania swoich opinii, uwag czy też pomysłów na zmiany.

Nowym elementem na blogu jest z pewnością mój własny subiektywny kalendarz makroekonomiczny który w trochę inny sposób opisywać będzie to co czeka nas w kolejnym dniu na rynku walutowym.

ODPOWIEDZ