myfxbook już uaktualnia bez problemów
teraz zostaje jedno zarabiać

@jajecznica
ten SL to tak na pałe nie jest u mnie ma uzasadnienie
na jaką strate moge sobie pozwolić w jednej transakcji
a toJones pisze:aktualnie eL bo wsparcie
myśle że wynika to z sell high buy low , zgodzę się z Tobą że nie mają siły ale może warto budować pozycję bo zaczynają się dość konkretne poziomy.niemiaszek pisze:a toJones pisze:aktualnie eL bo wsparcie![]()
![]()
a jak się ma teraz ta analiza![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/dzienn ... ml#p677785
czy niebieska kreska to LT czy kreska z zygzaka![]()
jeżeli tak to przełamana z hukiem a Ty grasz L![]()
![]()
raczej powinna być S na reteście, a tym bardziej że nie mają siły się podnieść i mocne parcie na S jest![]()
nie myśl sobie, że się czepiam i szukam awantury, ale coś mi tu nie gra...
Świeca D1 nie zamknęła się powyżej poprzednich szczytów więc to raczej FBO a nie HAHAJones pisze:na D1 zrobili nowe HAHA
u nawet nie znałem takiego oznaczeniabfx pisze:Świeca D1 nie zamknęła się powyżej poprzednich szczytów więc to raczej FBO a nie HAHAJones pisze:na D1 zrobili nowe HAHA
głównie chodziło mi o to, że Twoja wcześniejsza analiza, którą cytowałem zakładała TP na 1.3611Jones pisze:niemiaszek
pisz smiało podyskutować można gdzie mi do awantury
ten poprzedni wykres już nie aktualny wywaliło mnie z eS czyli trzeba szukać eL i właśnie je szukam
po drugie może lepsze tłumaczenie dla speców od AT bo u mnie cienko z tym
na D1 zrobili nowe HAHA
teraz właśnie zobaczyłem na podglądzie, że bfx też poruszył dokładnie tą samą kwestię co i ja, tylko użył fachowego nazewnictwa do sytuacji jaka była i co się działo z cenąJones pisze:u nawet nie znałem takiego oznaczeniabfx pisze:Świeca D1 nie zamknęła się powyżej poprzednich szczytów więc to raczej FBO a nie HAHAJones pisze:na D1 zrobili nowe HAHAdla mnie jak zwał tak zwał ale był zaciąg i mozna oczekiwać 1.4xxx na liczniku