Zobacz EA. Włącz najpierw wykres tygodniowy a potem dzienny i H4. A potem dopiero włącz kangura i zastanów się czy warto trzymać S. Zobacz tez inne crossy AUD / xxx.pkubiu pisze:co z tym kangurem jescze 9 pipek i zamknie mi sie SL moze przesunąć jutro napweno pociągna go w dół
-- Dodano: 13 maja 2014, 10:59 --
co z tym kangurem jescze 9 pipek i zamknie mi sie SL moze przesunąć jutro napweno pociągna go w dół
DayTrading: Wtorek 13.05.2014
Re: DayTrading: Wtorek 13.05.2014
Edek jak dla mnie wlaśnie przetestował miesięczną LT i osówa się poniżej - czyli będą chyba większe spadki no chyba że to zmyłka
Nie wiem z czego to wynika ale na Treadigwiev inaczej mi pokazuje LT niż na MT4?

Nie wiem z czego to wynika ale na Treadigwiev inaczej mi pokazuje LT niż na MT4?
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

tradingview czasami dziwnie przesuwa i robi bałagan z liniami trendu, szczegolnie jak się int zmienia, mi kiedys tez poprzesuwał... jeżeli o takie coś chodzi ; )kera.p pisze:Edek jak dla mnie wlaśnie przetestował miesięczną LT i osówa się poniżej - czyli będą chyba większe spadki no chyba że to zmyłka![]()
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
W koncu cos sie konkretnego dzieje
sell limity na przebicie oporow na kablu i edku idealnie weszly, SLki 10 pipsow i jedziemy pociagiem w dobra strone 

- krzychu3_1989
- Pasjonat
czy też ktoś ma wrażenie że na daily chcą pin-bara zrobić (edek)
Ja nie mam, jak beda dobre dane z USA o 14:30 to dzisiaj zejdziemy ponizej 1.37krzychu3_1989 pisze:czy też ktoś ma wrażenie że na daily chcą pin-bara zrobić (edek)
jeszcze trochę i łapię hedzonóż
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dojdą do niej bokiem, i na 5 pojdzie kurs.... a za moment D_S3Bemowo1 pisze:jeszcze trochę i łapię hedzonóż
Jutro też jest dzień.
Misiek wiesz że możesz mieć racje , mam podobnie kreskiBemowo1 pisze:jeszcze trochę i łapię hedzonóż
EA łamie 1.4660. Jak zjedziemy to kupuje sobie czerwoną pelerynę i napier****m shorty przez najbliższe 2 tygodnie